"Агроінком" запрошує до участі у виставці – ярмарку «Свято Щедрого Миколая»

Користуємося нагодою висловити Вам свою повагу і запросити до участі у виставці – ярмарку «Свято Щедрого Миколая» яка відбудеться з 17 по 20 грудня, 2013 року, місце проведення Виставковий зал «Торгово-Промислової палати України» (вул. Велика Житомирська, 33 м. Київ).

«Свято Щедрого Миколая» - це масштабний, театралізований і видовищний захід, який сприяє відродженню народних традицій, вигідних умов купівлі-продажу товарів широкого вжитку, виробів народних майстрів, авторські роботи майстрів рукоділля, вишивки, в’язання, кераміки, ліплення, флористика, миловаріння, лялька, сувенірно-подарункова продукція, новорічні ялинки, святкова атрибутика та прикраси, книжки та поліграфічна продукція для дітей та дорослих, сувенірно-подарункова продукція, ласощі, кондитерські новорічні подарунки, продукти харчування та напої до святкового столу, косметика, парфумерія.

Також це інформаційний захід для потенційних покупців про товари та послуги, який фокусує увагу на тому, що їх можна придбати в одному місці під час одного візиту, поєднуючи процес придбання подарунків з розвагами для всієї родини. Це суспільно-культурна подія, яка сприяє спілкуванню людей під час театралізованих обрядодійств, ярмаркових вистав та розваг.

Метою виставки-ярмарку є : створити атмосферу свята, привітати мешканців та гостей міста з Днем Святого Миколая, а також показати, що інколи щира усмішка та увага, можуть творити справжні чудеса. В програмі роботи ярмарку: майстер-класи від народних майстрів, святкові  дійства для дітей і дорослих, презентації та аукціони, нагородження переможців конкурсу на кращу листівку до Святого Миколая, концертна програма, конкурси, розваги. Цільова аудиторія – прихильники родинного відпочинку різних соціальних груп, службовці, робітники, групи з шкіл (будуть задіяни волонтери), та дитсадків і т.д.

Святкова виставка – ярмарок розміщається в павільйоні площею біля 1700 кв.м., в приміщенні Виставкового залу «Торгово-промислової палати України», участниками є народні майстри та умільці, підприємства-виробники, торгові підприємства та приватні підприємці з різних областей України.

ТОВ СП «Агроінком» пропонує Вашій компанії, підтримати захід, стати учасником виставки. Бути в центрі всіх подій і заходів напередодні та у дні проведення «Свята Щедрого Миколая».

Додаткові рекламні акції за Вашим бажанням можна обговорити в робочому порядку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі