«Авто добра» від Parallel робить життя людей кращим

«Авто добра» від Parallel робить життя людей кращим
Масштабний соціальний проєкт «Авто добра» компанії Parallel продовжує допомагати сім’ям, постраждалим внаслідок військового конфлікту на Сході країни. В рамках проєкту Parallel виділяє пальне Благодійному фонду «Карітас України» для надання гуманітарної та психологічної допомоги мешканцям населених пунктів поблизу лінії розмежування.

В наслідок складних життєвих ситуацій найбільше страждають діти, тож проєкт «Авто добра» в першу чергу призваний допомогти їм. Для дітей у буферній зоні вкрай необхідна допомога професійних психологів, щоб подолати травматичні спогади та тривожність через близькість військових дій та невизначеність майбутнього. Так, у липні психологічні тренінги проведено у м. Мар’їнка та Золоте Донецької області, смт. Комишуваха Сєвєродонецького району, с. Вільхове та Старий Айдар Щастинського району, с. Кримське Новоайдарського району Луганської області.
А у населених пунктах Донецької області поблизу лінії розмежування (селах Берестовому, Званівці, Орлівці, Верхньокам’янському, смт. Миронівському), щоб покращити психоемоційний стан дітей та хоч трохи наблизити їх життя до нормального, були організовані літні табори та окремі заходи з рухливими іграми, спортивними змаганнями, психологічними та арт-терапевтичними заняттями, творчими майстер-класами.

Найбільш нужденним сім’ям с. Передільське, Геївка, Старий Айдар Щастинського району та с. Світличне Сєвєродонецького району Луганської області було доставлено близько трьохста продуктових наборів. Ці люди залишили свої домівки та впродовж семи років проживають у дачних будинках без належних побутових умов. Кожного дня вони стикаються із загрозою обстрілу, замінованими територіями, відсутністю прямого транспортного сполучення, внаслідок чого не мають змоги дістатися за потребою до основних місць інфраструктури та придбати необхідні продукти харчування. Тому допомога їм вкрай необхідна.

Також перед початком нового навчального року «Авто добра» допомогло отримати 17 навчальним закладам Запорізької та Донецької областей річний запас миючих засобів, що дозволить школам відповідати високим санітарним нормам.

«Бізнес не може існувати поза суспільством. Компанія Parallel регулярно приєднується до вирішення соціальних проблем в регіонах присутності, підтримуючи як точкові ініціативи, так і масштабні проєкти. Те, у якому світі ми живемо, залежить від кожного з нас. Давайте разом зробимо цей світ добрішим та кращим», - зазначив генеральний директор Parallel Андрій Олександрович Собко.

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі