Бізнес-кредити: Питання і відповіді

Бізнес-кредити: Питання і відповіді

Ви запускаєте стартап? У вас бізнес, що вже розвивається? Питання кредиту актуальне в обох випадках.

Навіщо брати бізнес кредит? Компанії беруть кредити з різних причин. Але наскільки це виправдано? Нагадаємо, що головною метою залучення кредитних засобів є розвиток бізнесу: наприклад, закупівля матеріалів для забезпечення безупинного виробництва,  підвищення об'єму продажів, і, як наслідок, здобуття більшого прибутку.

Це дозволяє прискорити темпи розвитку бізнесу і відповідно вийти на стійке зростання прибули.

Кредит для бізнесу дозволяє отримати негайний доступ до грошових коштів і фінансувати ті проекти, які ви вважаєте невідкладними: будь то найм персоналу, покупка офісного або виробничого приміщення і навіть поточні витрати на підтримку діяльності.

Як працює кредит?

Найбільш затребуваними кредитними продуктами є банківські позики, кредити під заставу і кредитні карти. У всіх випадках вам надаються грошові кошти на певний термін під зобов'язання повернути як самі кошти (тіло кредиту), так і відсоток за їх використання.

Більш охоче за все виділяються кредити, якщо в бізнесу є оборотні кошти під заставу.

Чи варто бізнесу брати кредити?

Велика частина успішних бізнесів свого часу починали з того, що використовували кредитні можливості для становлення і розвитку.

Чи виплатите ви кредит?

Сповна очікувано, що фінансова компанія вивчить вашу кредитну історію і загальний кредитний профіль, перш ніж прийме зважене рішення про виділення кредиту.

На що береться кредит?

Розуміння того, на що будуть витрачені кредитні грошові кошти, вкрай важливо як для тих, хто відкриває кредит, так і для тих, хто кредит бере.

Якщо у власника бізнесу немає розуміння, в що саме він вкладатиме кредитні засоби, то, ймовірно, він отримує відмову.

Чи можливо отримати кредит з поганою кредитною історією?

Оскільки наявність поганої кредитної історії є додатковим ризиком для банків або фінансових компаній, вони можуть запропонувати виділення кредиту під інших, тяжчі умови.

Кредитна історія може бути покращена шляхом справного погашення нового кредиту.

Для стартапів і бізнесу, що тільки відкрився, отримати перший кредит також не просто, оскільки у них немає кредитної історії взагалі, і рішення про перший кредит фінансові компанії приймають, виходячи з оцінки таких кредитів як високо ризикованих.

Фінансова компанія Safra Finance добре знає українську фінансову систему і розуміє, які є проблеми. Ми бачимо, яку відповідальність беруть на себе підприємці кожен день. Тому ми фінансуємо мікро-, малий та середній бізнес на вигідних умовах.

___________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі