Canon анонсує вихід PIXMA G4400 – нового принтера «4 в 1» з багаторазовими чорнильницями

Canon анонсує вихід PIXMA G4400 – нового принтера «4 в 1» з багаторазовими чорнильницями
Компанія Canon анонсує вихід нового принтера «4 в 1» – PIXMA G4400. Принтер є останнім оновленням лінійки Canon CISS і стане ідеальним помічником малого бізнесу або «домашнього офісу» для друку документів будь-якої складності. Принтер оснащений багаторазовими чорнильницями, з можливістю їх поповнення, для друку великих обсягів документів, що дозволяє значно знизити витрату чорнил. Чорнильниці PIXMA G4400 розраховані на друк до 7 000 сторінок у кольорі та до 6 000 сторінок у ч/б. При цьому принтер економить ресурси – час і чорнила – для друку різних документів. Крім високої продуктивності, відмінними характеристиками PIXMA G4400 є виняткова якість друку документів ч/б і відображення насичених відтінків при друку фотографій у кольорі.

PIXMA G4400 оснащений автоматичним завантажувачем до 20 аркушів для швидкого копіювання та сканування великих обсягів документів.

Принтер, що заощаджує час і ресурси

PIXMA G4400 також оснащений унікальною технологією друкуючої головки Canon FINE і технологією, що запобігає потраплянню повітря в контейнери подачі фарб. Ці інновації забезпечують надійність і високу якість при друку великих обсягів документів. PIXMA G4400 друкує документи у найменших деталях. А також легко справляється з друком ескізних проектів або художніх фотографій, включаючи відбитки без полів 10x15 см і квадратні фотографії 12x12 см.

Розробники компанії спеціально створили інтегровану передню панель резервуара для чорнил для контролю рівня фарби. Після закінчення терміну використання чорнил резервуар легко поповнюється. PIXMA G4400 оснащений повноточковим РК-дисплеєм, де відображаються керівництво з установки та підключення пристрою, а також повідомлення про коректне заповнення чорнил.

Свобода підключення

PIXMA G4400 підтримує модуль Wi-Fi і функції бездротового друку через сервіси AppleAirprint™, Mopria для Android™, Windows 10 Mobile™ або через безкоштовний додаток Canon PRINT, сумісний з ОС iOS та Android. PIXMA G4400 розширює можливості роботи поза домом чи офісом і підтримує функцію відправки сканованих документів на «підключені» пристрої. Перебуваючи в будь-якій точці світу, ви так само легко можете надрукувати документи з хмарного сервісу через додаток Canon PRINT, віддалено надрукувати документи чи фотографії з таких популярних сервісів, як Instagram™, GoogleDrive™, Facebook™, Dropbox™ тощо.

Увімкніть уяву

Також принтер PIXMA G4400 сумісний з Canon Easy-PhotoPrint+ для роботи з планшетів або веб-браузера. Програмне забезпечення дозволяє редагувати фотографії перед відправкою та оформляти їх у вітальні листівки або календарі. Крім того, новий принтер оснащений програмним забезпеченням My Image Garden для зручної систематизації і друку фотографій. І програмним забезпеченням Creative Park для друку різних фотоматеріалів і виробів з паперу як з комп'ютерів, так і з «розумних» пристроїв.

Основні характеристики PIXMA G4400:

• Багатофункціональний принтер «4 в 1» з автоматичним завантаженням до 20 сторінок
• Бюджетний друк. У кольорі – до 7 000 сторінок. Ч/б – до 6 000 сторінок
• Друк через Wi-Fi і хмарні сервіси за допомогою «розумних» пристроїв
• Фотографії без полів розміром 10x15 см усього за 60 секунд
• Чорно-білі чорнила для друку документів і кольорові фарби для отримання насичених та яскравих фотографій
• Зручний РК-дисплей для оперативної роботи пристрою


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі