Це твій шанс потусуватися з МОГУТНІМИ РЕЙНДЖЕРАМИ

Це твій шанс потусуватися з МОГУТНІМИ РЕЙНДЖЕРАМИ
Panasonic пропонує усім шанувальникам POWER RANGERS один єдиний шанс відвідати зйомки телесеріалу. Завантажте відео на https://poweryourday.win.eu.panasonic.com/uk і ви зможете виграти один з безлічі призів від POWER RANGERS та Panasonic.

Ми закликаємо тебе показати, наскільки ти МОГУТНІЙ РЕЙНДЖЕР в своєму повсякденному житті! В рамках річної кампанії, що включає в себе випуск лімітованої серії батарейок POWER RANGERS і онлайн відео конкурс, ти отримуєш шанс випробувати силу батарейок Panasonic і довести нам, чому ти заслуговуєш відвідати зйомки телесеріалу POWER RANGERS.

Щоб взяти участь у конкурсі, заходьте на сайт https://poweryourday.win.eu.panasonic.com/uk, де ви зможете додати своє відео, подивитися роботи суперників та ознайомитися з крутими призами конкурсу. Участь в конкурсі складається з чотирьох простих етапів. Спочатку потрібно створити свій власний короткий відеоролик, бути винахідливим і переконати нас креативними ідеями або героїчними трюками. Відео можна зняти на телефон або будь-який інший пристрій з камерою. Далі потрібно завантажити своє відео і заповнити форму реєстрації на сайті. Наступним етапом стане робота кваліфікованого журі, яке буде передивлятися та оцінювати всі відеоролики. І нарешті, в кінці кожного етапу конкурсу, будуть оголошені переможці та призери, які посіли перші місця. Ви також зможете подивитися відео ваших суперників і поділитися своїми враженнями у соцмережах. ВПЕРЕД МОГУТНІ РЕЙНДЖЕРИ!

Конкурс проходить в два етапи: з вересня по жовтень 2020 року і з листопада 2020 року по березень 2021 року. Для переможця першого етапу головним призом стане поїздка в екзотичне місце на зйомки телесеріалу POWER RANGERS. Поїздка включає в себе ексклюзивний закулісний тур, перельоти та проживання в готелі. А переможець другого етапу, крім усього іншого, зможе взяти участь у зйомках серіалу POWER RANGERS в ролі статиста! Учасники конкурсу зможуть додати по одному відео ролику на кожному етапі конкурсу. Тож сміливіше вперед і спробуйте свою удачу двічі!

В кінці кожного етапу конкурсу решта призерів також отримають нагороди - 25 комплектів, які включають в себе реактивний меч POWER RANGERS Kata, маску POWER RANGERS Beast Morphers і високоякісні батарейки Panasonic. Крім цього, протягом усього конкурсу кожен місяць десять учасників зможуть отримати додаткові подарунки від POWER RANGERS і Panasonic. Щоб виграти щомісячні призи, потрібно відповісти на додаткове питання на етапі реєстрації в конкурсі. Учасник, відповідь якого виявиться найближче до істини, виграє реактивний меч Kata POWER RANGERS та батарейки Panasonic. Дев'ять наступних переможців отримають по фігурці POWER RANGERS і набору батарейок Panasonic. Більш детальну інформацію про конкурс, умови і призи для учасників з європейських країн можна знайти на сайті poweryourday.win.

Лімітована серія елементів живлення Panasonic буде представлена кількома лінійками різної продуктивності, які підходять для різних типів пристроїв. Рекордна Evoltа - для енергоємної техніки (фотоспалахів, ігрових пристроїв і т.д.); преміальна Pro Power - для приладів з високим енергоспоживанням (наприклад, електричних зубних щіток); стандартна Everyday Power - для побутових пристроїв із середнім споживанням енергії, та економічна Alkaline Power - для годинників, пультів дистанційного керування і іншої техніки з невисокими енерговитратами. Також в асортименті буде представлена мультиупаковки літієвих дискових батарейок Panasonic CR2032, які використовуються у багатьох аксесуарах і дитячих іграшках.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі