ДАРУЄМО КНИГУ БІБЛІОТЕЦІ!

ДАРУЄМО КНИГУ БІБЛІОТЕЦІ!
У День народження подарунки приємно не лише отримувати, а й дарувати. На честь 12 річниці видавництво «АССА» вирішило підтримати українські бібліотеки, відтак оголосило місяць подарунків!

З 15 листопада до 15 грудня кожна бібліотека України має можливість отримати унікальний презент від видавництва.

Подарунком є книга «І в мене був свій рідний край. Хрестоматія української діаспорної літератури». Хрестоматія презентує читачам найкращі літературні здобутки української діаспори. У ній зібрано вірші, легенди, оповідання, повісті, а також короткі біографічні відомості про авторів. Вони охоплюють найбільш важливі для формування особистості теми: патріотизму, збереження національної пам'яті та традицій, віра, набуття досвіду й знань, пізнання рідного краю й відкриття чужого, невідомого досі світу.

Книгу схвалено для використання в загальноосвітніх навчальних закладах Комісією з української літератури Науково-методичної Ради з питань освіти Міністерства освіти і наук України.
Хрестоматія містить твори авторів української діаспори, досі невідомі широкому загалу. Без сумніву, вони варті того, щоб про них дізналися шанувальники українського художнього слова на Батьківщині.

Щоб стати учасником акції необхідно:


• Зайти на сторінку видавництва «АССА» у фейсбуці.
• Поширити допис про цю акцію на сторінку вашої бібліотеки.
• Від імені сторінки бібліотеки залишити коментар під оригінальним дописом та позначити в ньому ще три бібліотеки, яким ви радите долучитися до акції.

Збагатимо разом бібліотечні фонди!

*Кількість акційних екземплярів обмежена.


Про видавництво: Видавництво «АССА» — видавництво, що спеціалізується на випуску дитячої художньої, навчальної та розвивальної літератури. На книжковому ринку — з 2009 року. З кожним роком видавництво активно розширює асортимент літератури для дітей, випускаючи щороку понад 50 найменувань. Зокрема, саме «АССА» видає світовий бестселер Warriors — популярну в Україні серію «Коти-вояки». У 2018 році видавництво започаткувало серію «Час фентезі», яка знайомить читачів із кращими зразками сучасного підліткового фентезі. У видавництвві побачили світ книги Анни Каньтох, Дерека Ленді, Рафала Косіка, Патріка Несса, Наталії Матолінець, Юлії Баткіліної, Валерія Пузіка, Ольги Мігель, Анни Григорович та Володимира Арєнєва.

Видавництво «АССА» — більше ніж книги!
______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі