Doctor Online: безкоштовний місяць необмежених медичних консультацій для усіх абонентів Київстар

Doctor Online: безкоштовний місяць необмежених медичних консультацій для усіх абонентів Київстар
З вересня 2020 року для абонентів Київстар консультації лікарів у застосунку Doctor Online цілий місяць безкоштовні та в необмеженій кількості за підпискою «Базовий». А кожен наступний місяць – можна скористатись однією безкоштовною консультацією в чаті застосунку з сімейним лікарем, педіатром чи терапевтом.

Для цього необхідно завантажити Doctor online та обрати у розділі з підписками варіант «Базовий». Для абонентів, які вже завантажили застосунок – достатньо лише безкоштовно підключити дану підписку.

Doctor Online – це застосунок у сфері телемедицини, розроблений однойменною компанією за підтримки Київстар. У сервісі працює понад 60 лікарів дев’ятнадцяти спеціалізацій, серед яких сімейні лікарі, терапевти, педіатри, урологи, кардіологи, дерматологи, ендокринологи, гінекологи, невропатологи та інші. Від початку року лікарі Doctor online провели 47 000 консультацій, частіше за все звертаються до сімейних лікарів з питань ведення здорового способу життя та скаргами на ГРЗІ, до педіатрів з догляду за дитиною. Також популярністю користується послуга з розшифровки результатів аналізів, за 2 місяці з моменту її запуску відбулося вже близько 1 тис. консультацій. Найбільший попит мають консультації в чаті, а середня тривалість консультації складає 16 хвилин.

Нагадаємо, у застосунку Doctor Online користувачі можуть отримати 24/7 широкий спектр медичних послуг онлайн через чат, відео або аудіо дзвінок, направлення на аналізи до лабораторії-партнера «Сінево» зі знижкою, доставки ліків у партнера додатку Liki24.com, розшифровки результатів аналізів.

Застосунок доступний для використання абонентам усіх мобільних операторів. Для абонентів інших мобільних операторів зберігається можливість отримати безлімітні консультації, оформивши місячну (75 грн) або річну підписку (400 грн). Також можливо оплати кожну консультацію окремо (50 грн).

Варто зазначити, що всі персональні дані користувачів надійно захищені. Компанія «Доктор Онлайн» - розробник однойменного додатку - дотримується кращих світових практик шифрування, зберігання та захисту інформації. Використовується захищена платформа для чат-аудіо-відеозв’язку, що забезпечує зберігання та нерозголошення персональних даних користувачів згідно «Угоди користувача» та відповідно до законодавства про захист персональних даних.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі