Дохід українських онлайн-продавців на міжнародних майданчиках зріс на 25%

Дохід українських онлайн-продавців на міжнародних майданчиках зріс на 25%
За останні два роки доходи українців, які продають свої товари на міжнародних онлайн-майданчиках на кшталт Amazon, eBay та etsy, зросли на 25%.

За липень-вересень 2021 року середній дохід українських онлайн-продавців на міжнародних ринках склав $9860 або $3290 на місяць. Про це йдеться у дослідженні платіжної платформи Payoneer, пише НВ Бізнес.

При цьому у порівнянні з третім кварталом допандемічного 2019 року середній дохід українського селера збільшився на 25%.

У Payoneer також наголосили, що саме онлайн-продавці заробляють найбільше серед усіх українців, які працюють на міжнародних ринках.

Рейтинг п’яти найбільших міст України за середнім доходом продавців:

1. Львів
2. Київ
3. Одеса
4. Харків
5. Дніпро

За даними Payoneer за третій квартал 2021 року львівські продавці заробили $13 390, а кияни — $12 550. За той же період одесити отримали в середньому $10 940. Середній дохід харківських продавців за липень-вересень 2021 року


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі