Електронна страховка авто - за чи проти?

Електронна страховка авто - за чи проти?
Кожен має свою думку на цей рахунок, але давайте подивимося на факти та зрозуміємо, яку ж саме страховку оформити - паперову чи електронну?

Насамперед давайте з’ясуємо чи законно використовувати електронні поліси автоцивілки в повсякденному житті?

З 2018 року на рівні Закону України про обов’язкове страхування авто прийняли рішення про запуск електронних полісів. Цей проект був розроблений завдяки Моторно-транспортного Страхового Бюро України (МТСБУ) та успішно втілився в життя. Щоб продовжити ділему спочатку розповімо про методи купівлі страховки.
Де можна придбати обов'язкову страховку на авто?

Вигідно купити автоцивілку на свій автомобіль можна на сайтах агрегаторів, наприклад на сайті https://freeins.com.ua/osago/.На цьому сайті можна знайти перелік страхових пропозицій щодо автоцивілки (ОСАГО) від різних страхових компаній.

Що пропонує сервіс для користувачів?

Кожен, хто має автомобіль та хоч раз у житті купував страховий поліс знає, що обрати компанію досить складно. Потрібно розібратися яка краще, хто взагалі виплатить, а хто може повести себе не дуже професійно та відмовити у виплаті на порожньому місці.

Але ми знайшли для Вас рішення! На сайті FreeIns представлено зручний онлайн калькулятор автоцивілки в якому за параметрами Вашого автомобіля можна знайти не тільки найвигідніші умови за ціною, але й перевірити страхову компанію за рейтингом.

Читати далі...
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі