Євгеній Драчко-Єрмоленко продовжить роботу в Ощадбанку на посаді заступника голови правління, відповідального за операційну діяльність

Євгеній Драчко-Єрмоленко продовжить роботу в Ощадбанку на посаді заступника голови правління, відповідального за операційну діяльність
Згідно з рішенням наглядової ради Ощадбанку від 19 січня 2022 року Євгенія Драчка-Єрмоленка з 12 лютого 2022 року призначено на посаду заступника голови правління Ощадбанку, відповідального за операційну діяльність, терміном на 5 років. Таке рішення прийнято за результатами об’єктивного конкурсного відбору.

До цього призначення Євгеній Драчко-Єрмоленко понад 11 років обіймав посаду заступника голови правління Ощадбанку і очолював роботу підрозділів бек-офісу, інформатизації, інкасації, перерахунку та зберігання валютних цінностей, захисту інформації та валютного нагляду.

У складі правління Ощадбанку Євгеній Драчко-Єрмоленко відповідатиме за операційний блок та інформаційні технології. Головними його завданнями на новій посаді буде імплементація Стратегії розвитку на 2021-2024 роки, затвердженої акціонером, підвищення ефективності роботи банку завдяки оптимізації процесів та витрат, а також діджиталізація та подальше впровадження безпаперових технологій у роботі фінансового інституту.

Євгеній Драчко-Єрмоленко має дві вищі освіти. Він закінчив Київський інститут народного господарства та Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Спеціальність – економіка підприємства, міжнародне право.

Загальний стаж його роботи в банківський сфері – 28 років. З жовтня 2010 року працює заступником голови правління Ощадбанку.



Цим же рішенням наглядова рада припинила повноваження заступника голови правління Ощадбанку Володимира Литвина з 12 лютого 2022 року. Наглядова рада вдячна Володимиру Литвину за плідну співпрацю й вагомий внесок у роботу банку та бажає йому успіхів у подальшій кар’єрі.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі