Google Meet отримав підтримку шумозаглушення в хмарі

Google Meet отримав підтримку шумозаглушення в хмарі
Компанія Wise IT, як Google Cloud Premier Partner, анонсує своїх клієнтів щодо впровадженої компанією Google функції шумозаглушення в Google Meet для мобільних платформ Android і iOS.

Сторонній шум, який може стати на заваді учасникам відеозустрічі тепер можна відфільтрувати. В Google Meet з'явилася можливість усунути такі звуки як, наприклад, набір тексту на клавіатурі, шурхіт пакету з їжею або гавкіт сусідського собаки. Рівень шуму, який чути вашим співрозмовникам визначається по Voice indicator в правому верхньому куті екрану і не відображає пригнічений шум, який не чутний учасникам зустрічі.

Meet фільтрує шум, який відрізняється від голосів. Не будуть фільтруватися голоси, що можна почути, наприклад, з телевізора і голоси людей, які говорять одночасно з вами. Функція за умовчанням відключена, але її можна увімкнути (і вимкнути) до або під час відеоконференції.

Шумозаглушення доступне лише для користувачів G Suite Enterprise і G Suite Enterprise for Education в онлайн-сервісах, а також на ОС Android і iOS.

За наявними даними, система шумозаглушення в Google Meet поки недоступна в усьому світі. Вона недоступна в Австралії, Бразилії, Індії, Японії, Нової Зеландії, ПАР, ОАЕ і сусідніх з ними країнах. Опція вже почала впроваджуватися, але для її глобального запуску може знадобитися кілька днів.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі