HP на виставці CES 2022: гральні новинки та революційні рішення для всіх

HP на виставці CES 2022: гральні новинки та революційні рішення для всіх
HP представляє свій перший настільний комп'ютер Victus у компактному корпусі, а також нові пристрої під брендом OMEN, включаючи настільний ПК OMEN 45L з принципово новою системою охолодження процесора – OMEN Cryo Chamber™.

Новий OMEN 45L виводить геймінг на новий рівень завдяки інноваційній системі охолодження процесора OMEN Cryo Chamber™ . OMEN 25L отримав значні оновлення начиння, у тому числі додатковий 120 мм кулер на передній панелі, і буде доступний у новому корпусі кольору Ceramic White з можливістю встановлення панелі із загартованого скла.

Новий настільний ПК Victus 15L у компактному корпусі тепер має дзеркальний логотип з підсвічуванням RGB, яке можна налаштовувати. Гральний монітор OMEN 27u 4K підтримує стандарт HDMI 2.1 та дозволяє без додаткових налаштувань підключати гральну приставку. Також пристрій оснащений вбудованими динаміками та приголомшливим адаптивним фоновим ARGB підсвічуванням для створення неперевершеної атмосфери гри.

Компанія HP Inc. представила нову лінійку гральних пристроїв: революційний настільний комп'ютер OMEN 45L та оновлений OMEN 25L, а також потужний десктоп у компактному корпусі Victus 15L та перший гральний монітор HP з підтримкою гральних приставок нового покоління – OMEN 27u 4K. Окрім того, компанія оновила ноутбуки OMEN 16 та 17.

Комп'ютерні ігри – це частина сучасної культури. У світі налічується близько 2,7 млрд осіб , які грають на ПК, – тобто майже 35% населення світу. Тим часом, 30% нових геймерів припадає на користувачів віком до 25 років , що свідчить про те, що відеоігри міцно закріпилися як форма розваг відразу для декількох поколінь.
Одним з чинників, що спонукає нас грати, став соціальний аспект: 84% геймерів заявляють, що грають, аби спілкуватися з іншими людьми зі схожими інтересами , 80% використовують ігри для знайомства, а 77% грають, щоб провести час із друзями .

«Сьогодні комп'ютерними іграми захоплюється більше людей, ніж будь-коли, при цьому сучасна геймерська спільнота як ніколи різноманітна, а її учасники дуже активно відгукуються про продукти, які відповідають на їх потреби у кастомізації та персоналізації, – каже Жозефіна Тан (Josephine Tan), глобальна керівниця та генеральна директорка підрозділу споживчих персональних систем у HP Inc. – Всі наші продукти та рішення, представлені на виставці CES, починаючи з потужних настільних комп'ютерів, геймерського монітора з роздільною здатністю 4K, що підтримує гральні приставки нового покоління, розроблялися таким чином, щоб геймери могли спілкуватися та розважатися, використовуючи приголомшливі апаратні та програмні рішення, які відображають їхні індивідуальні потреби».

Нові гральні технології в настільних комп'ютерах


Модель настільного ПК OMEN 45L вразила користувачів своїм революційним запатентованим рішенням для охолодження процесора, яке отримало назву OMEN Cryo Chamber™ . Відсік з ним піднято над внутрішнім вмістом корпусу на 43 мм , при цьому в нього можна встановлювати системи рідинного охолодження з трьома вентиляторами (360 мм), що дозволяє знизити температуру процесора при повному навантаженні на 6°C порівняно з аналогічною моделлю без OMEN Cryo Chamber™. При цьому така система отримує повітря ззовні, а не втягує те, що активно нагрівається різними компонентами всередині корпусу.

Молодша модель десктопа OMEN 40L пасуватиме для тих, хто віддає перевагу традиційному дизайну. Крім того, вона трохи менша за рахунок того, що на її борту немає нової системи охолодження, і вона має в своєму розпорядженні тільки один вентилятор (120 мм).

Серед інших функцій моделі OMEN 45L:

• Висока продуктивність: графіку ігор вже не відрізнити від реальності з графічними процесорами аж до NVIDIA® GeForce® RTX™ 3090 з 24 ГБ пам'яті GDDR6X або AMD Radeon™ RX 6700 XT. Відеокарти від обох виробників мають абсолютно нову технологію Infinity Cache та унікальний дизайн від OMEN. Надпливкий гральний процес досягається завдяки новітнім процесорам Intel® Core™ i9-12900K 12-го покоління або 8-ядерним процесорам AMD Ryzen™ 9 5900X з використанням термопасти Shin-Etsu MicroSi Extreme. Комп'ютери будуть постачатися з операційною системою Windows 11 , що забезпечує максимально якісний гральний досвід на ПК.
• Найкращі складники: з легкістю запускайте ігри та програми з пам'яттю HyperX DDR4 3733 МГц об'ємом до 64 ГБ; система забезпечить швидкий доступ до гральних ресурсів завдяки опціям аж до 2 твердотільних накопичувачів WD Black™ M.2 PCIe NVMe по 2 ТБ кожен, а також можливості встановлення додаткового сховища у вигляді двох 2,5-дюймових SATA SSD накопичувачів та двох 3,5-дюймових дискових SATA-накопичувачів. Комп'ютер оснащений блоком живлення Cooler Master 80 PLUS Gold ATX потужністю до 800 Вт, який забезпечує стабільне та надійне живлення системи для запуску ігор та управління фоновим RGB підсвічуванням. Внутрішні компоненти охолоджуються за допомогою семи 120-мм вентиляторів Cooler Master з підтримкою ARGB-підсвічування, яке можна регулювати через OMEN Gaming Hub.
• Можливість розширення: апгрейд компонентів став простішим завдяки легкознімним переднім та бічним панелям з висувними замками. У корпус можна встановити материнську плату аж до формату ATX, з трьома повнорозмірними графічними картами і блок живлення ATX довжиною до 200 мм.
• Повний контроль: комп'ютер постачатиметься з попередньо встановленим програмним забезпеченням OMEN Gaming Hub, яке дозволяє керувати внутрішніми функціями, такими як Undervolting (зниження напруги на процесорі з метою зменшення його тепловиділення та шуму від вентиляторів), Performance Mode (опція, яка дозволяє автоматично підвищити продуктивність оперативної пам'яті шляхом оптимізації операцій доступу пам'яті всередині чіпсету), Network Booster (програми, розроблені для підвищення швидкості будь-якого з'єднання з Інтернетом) та System Vitals (утиліта для налаштування зміни кольору світлодіодних індикаторів OMEN залежно від завантаженості системи та температури елементів), гарантуючи бездоганний гральний процес. А доступ до інших функцій, таких як Coaching (інструмент на основі штучного інтелекту, який прораховує індекс гральної продуктивності (GPI) та дає багатогранну оцінку грального процесу), Oasis Live (надає гравцям простий спосіб ділитися іграми через високоякісні потоки з елементами чату соціальних мереж) та OMEN Light Studio (програма, яка дозволяє налаштовувати та керувати всім RGB-підсвічуванням грального ПК) дозволяє ще більше розширити гральні можливості.

Рішення OMEN Cryo Chamber™, встановлене в моделі OMEN 45L Desktop, можна використовувати як зручну ручку для легкого транспортування комп'ютера – схоже на те, як раніше ми переносили гральні приставки

Повноцінне DIY-рішення для ПК-ентузіастів

Два роки тому на частку ентузіастів, які воліють збирати комп'ютер своїми руками, припадало 19% від загального ринку грального обладнання , в той час як решту його становили фірмові системи та периферійні пристрої. Для підтримки DIY-сегменту було представлено корпус OMEN 45L ATX з інноваційною системою охолодження OMEN Cryo Chamber .

Створений для гральної продуктивності з потенціалом для розширення

Представлений минулої весни, настільний комп'ютер OMEN 25L подарував геймерам новий, повністю перероблений корпус з покращеними температурними характеристиками, знімними панелями в елегантному дизайні. Сьогодні естетика пристрою виходить на новий рівень завдяки кольору Ceramic White, який вперше був використаний для настільних комп'ютерів OMEN, а також опціональній бічній панелі із загартованого скла, що підкреслює пречудовий інтер'єр, та RGB-підсвічування, яким можна керувати через OMEN Gaming Hub. Новинка пропонує значно покращені теплові характеристики за рахунок 120-мм фронтального вентилятора. Тепер геймери зможуть насолоджуватися останніми досягненнями гральної індустрії завдяки можливості встановлення найпотужніших графічних карт аж до NVIDIA® GeForce® RTX 3080 або AMD Radeon™ RX 6700 XT. Величезна обчислювальна потужність флагманських процесорів до Intel® Core™ i7 12-го покоління або новітніх процесорів AMD Ryzen™ дозволяє цьому комп'ютеру впоратися навіть з найвибагливішими іграми.

OMEN 25L підтримує можливість модернізації ПК власноруч, пропонуючи варіант встановлення стандартної материнської плати Micro ATX з двома роз'ємами для твердотільних накопичувачів M.2 PCIe + один відсік для 2,5/3,5 дюймового накопичувача, а також можливість встановлення трьох вентиляторів, чотирьох слотів для пам'яті DDR4 DIMM та блоку живлення ATX довжиною до 155 мм

Розширені гральні можливості для всіх геймерів

Під час літньої презентації Victus геймери познайомилися з брендом, метою якого є допомогти користувачам перевести свій гральний досвід на новий рівень. Модель Victus by HP 15L – це перший настільний комп'ютер у лінійці. Він вирізняється компактним дизайном та представлений у двох варіантах кольорів: Mica Silver та Ceramic White. Корпус новинки прикрашає дзеркальний логотип із адаптивним RGB підсвічуванням, який нікого не залишить байдужим. Комп'ютер оснащений потужним вбудованим блоком живлення, а також потужною графікою аж до NVIDIA® GeForce® RTX 3060 Ti або AMD Radeon™ RX 6600 XT. Водночас завдяки новим процесорам Intel® Core™ i7 12-го покоління або найновітнішим чіпам AMD Ryzen™ 7 серії 5000G та оперативній пам'яті DDR4 до 32 ГБ користувачі можуть бути впевнені, що вони не проґавлять жодної можливості в грі.

Модель Victus by HP 15L вирізняється екологічним дизайном : передня панель корпусу виконана з переробленого пластику, а сам комп'ютер покритий фарбою на водній основі та отримав сертифікації Energy Star та EPEAT® Silver Registered

До консолей готовий


Гральний монітор OMEN 27u 4K став першою моделлю в лінійці OMEN з інтерфейсом HDMI 2.1 та можливістю plug-and-play підключення консолей нового покоління.

Ринок гральних 4K моніторів стрімко розширюється: річні темпи його зростання склали 257% у США, 237% в Азійсько-Тихоокеанському регіоні та Японії, а також 185% у регіоні EMEA . При цьому, купуючи новий монітор, 6 з 10 геймерів перевіряють, чи сумісна обрана модель з їхньою гральною консоллю . З урахуванням того, що, згідно з прогнозами, 47% всіх гральних моніторів будуть до 2021 року мати частоту оновлення екрану 144 Гц , даний девайс повністю вписується в вимоги цього стандарту, що набирає силу, і забезпечує час відгуку всього 1 мс, при цьому демонструючи гарну картинку, доступну в іграх з роздільною здатністю 4K UHD.

Серед інших функцій та особливостей грального монітора OMEN 27u 4K:

• Вражаюча якість зображення: забудьте про розриви кадрів завдяки технології AMD FreeSync™ Premium Pro , що забезпечує низьку затримку та широкий діапазон адаптивної частоти оновлення . Занурюйтесь у те, що відбувається, і насолоджуйтесь ще більш живим і барвистим гральним процесом з панелями IPS, виконаними на базі оксидної технології, які підтримують стандарт VESA DisplayHDR 400 та забезпечують 95% охоплення колірного простору DCI-P3. З яскравістю 450 нт і підтримкою справжнього 8-бітного кольору ігри відтворюватимуться такими, якими їх замислювали розробники.
• Підтримка консолей нового покоління: з легкістю запускайте ексклюзивні ігри для PS5 та Xbox Series з найкращою картинкою завдяки підтримці роздільної здатності 4K , частоти 120 Гц та технології VESA DisplayHDR 400, просто підключивши консоль до монітора за допомогою кабелю HDMI 2.1. Монітор також підтримує підключення Nintendo Switch. Підключення гральних приставок стає простішим за рахунок вбудованих динаміків, які вперше інтегровані в монітор OMEN.
• Грайте спокійно: це перший монітор від OMEN, який отримав мікрорамку з усіх чотирьох боків екрану, завдяки чому його дизайн стає ще витонченішим і дозволяє повністю поринути в процес гри. Також монітор чудово підходить для конфігурацій з кількома екранами. Пристрій використовує технологію HP Eye Ease та пройшов сертифікацію Eyesafe® , а це означає зниження навантаження на очі під час ігор.

Ромбовидне адаптивне підсвічування OMEN на задній панелі допомагає створити приголомшливу атмосферу в будь-яких іграх і підтримує анімації та колірні теми, які можуть бути налаштовані, з можливістю синхронізації всієї екосистеми через OMEN Light Studio

Портативні гральні рішення стали ще потужнішими

Ноутбуки OMEN 16 та OMEN 17 отримали значні оновлення, у тому числі новітню графіку GeForce® RTX 30 Series. Крім того, обидві моделі тепер оснащені найновішими процесорами Intel® Core™ 12-го покоління.

Усі ми геймери

Наші партнери з HyperX також представили на виставці CES чудові рішення, у тому числі бездротову гральну гарнітуру HyperX™ Cloud Alpha Wireless, яка здатна працювати від однієї підзарядки до 300 годин .
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі