IRDM M2AA microSD - карта для спеціальних завдань

IRDM M2AA microSD - карта для спеціальних завдань
Wilk Elektronik, виробник торгових марок GOODRAM і IRDM представляє найшвидшу в своїй лінійці карту пам'яті формату microSD - IRDM M2AA V30 A2.

Сучасні гаджети що записують відео, такі як дрони, екшн камери, відеореєстратори, камери відеоспостереження, стали звичним явищем як в бізнесі, так і у повсякденному житті. Встановлювані в них камери стають все якісніше і деякі з них вже навіть здатні вести зйомку у 8К. Втім, найчастіше, вбудованої в них пам'яті недостатньо для тривалої зйомки, тож для повноцінної роботи їм потрібна додаткова карта пам'яті. А з огляду на високі вимоги до швидкості запису при зйомці відео високої роздільної здатності, до вибору накопичувача потрібно підходити з усією серйозністю. Адже тільки правильно підібрана карта пам'яті дозволить повною мірою розкрити можливості дрона, відеореєстратора або екшн камери.

Інша, не менш важлива сфера застосування карт пам'яті - це використання їх в мобільних пристроях, таких як планшети і смартфони на базі Android. Якісна microSD може успішно використовуватися для розширення внутрішньої пам'яті пристрою, і слугувати не тільки як сховище даних (таких як фотографії або музика), а й для установки і запуску з неї мобільних застосунків. Адже вони самі по собі, не дивлячись на невеликий розмір, часто складаються з сотень файлів зображень, звуків і анімацій. Тому для їх належного функціонування необхідна якісна флеш-карта, що підтримує паралельну роботу декількох процесів читання/запису.

І для вирішення всіх цих завдань призначена нова розробка IRDM: найшвидша флеш-карта з усієї модельної лінійки бренду - IRDM M2AA microSD.

Завдяки класу продуктивності A2, на неї можна встановлювати мобільні додатки. Причому з продуктивністю в 4000 IOPS на читання і 2000 IOPS на запис вона відмінно справляється і з мультимедійним контентом.

Крім високої продуктивності, карта IRDM M2AA може похвалитися і швидкісними показниками вище за середні.
Швидкість читання досягає значення в 170 МБ/с, а запису - 120 МБ/с. Що дозволило отримати цій карті сертифікацію по класу video V30. Це підтверджує максимальну продуктивність і надійність роботи, в тому числі і під час запису відео в режимах slow motion, з роздільною здатністю 4K, а також в режимах "швидкої реакції". Карта буде доступна в п'яти варіантах, з місткістю 32, 64, 128, 256 та 512 Гб. Тож можна буде підібрати варіант з під свої потреби і можливості.

Крім інших переваг, карта IRDM M2AA, як і інші карти флеш-пам'яті в асортименті GOODRAM і IRDM, має довічну гарантію виробника.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі