Харків приймає гостей міжнародного інвестиційного форуму

Харків приймає гостей міжнародного інвестиційного форуму
Ігор Терехов, секретар Харківської міської ради, відкрив міжнародну конференцію "Харків: розвиток та інвестиції", яка проходить у готелі "Kharkiv Palace". Він подякував представникам бізнесу, інвесторів, міжнародних інститутів, які працюють та розвивають місто. Про це пише Інформаційне агентство ASPI.

Під час свого виступу в.о. міського голови зазначив, що основне завдання місцевої влади - розвиток інфраструктури та нових індустрій. Він наголосив, що Харкову потрібні надійні союзники і партнери, адже у міста попереду - амбітні цілі, інформують у міськраді.

За його словами, Харків, який переживає свій індустріальний ренесанс, є одною з IT-столиць України, серцем та локацією амбітного проєкту "Українська Кремнієва долина". Представник "Блоку Кернеса — Успішний Харків" наголосив, що місто є надійним бізнес-партнером, які виконує усі зобов'язання перед інвесторами. "Інвестори можуть відкривати тут свої виробництва, і ми будемо сприяти цьому. Місто сповідує філософію відкритості. Я хочу, щоб Харків був інвестиційно привабливим містом з унікальним інвестиційним кліматом. Для цього ми будемо робити все можливе", - зазначив Ігор Терехов, який висловив сподівання, що молодь, випускники вищих навчальних закладів будуть залишатися у Харкові, бо саме у цьому місті їм буде комфортно та жити та працювати. "А наше завдання - дати їм перспективу і забезпечити робочими місцями", - резюмував політик.

Зазначимо, що мета міжнародної конференції "Харків: розвиток та інвестиції" - створити платформу співпраці державних і місцевих органів влади з міжнародними партнерами і представниками бізнесу для реалізації спільних проєктів щодо поліпшення інфраструктури міст і успішного розвитку України. У заході беруть участь президент групи "DCH" Олександр Ярославський, глава представництва ЄІБ в Україні Жан-Ерік де Загон, голова ради директорів компанії "Volex plc" Натаніель Ротшильд, Надзвичайний і Повноважний посол Швейцарії в Україні Клод Вільд, голова ради директорів "Stadler Rail Group" Петер Шпулер, представники профільних українських міністерств, великі українські бізнесмени, іноземні інвестори та ін.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі