Київстар допомагає компаніям відновити роботу з клієнтами та підготуватися до сезону розпродажів

Київстар допомагає компаніям відновити роботу з клієнтами та підготуватися до сезону розпродажів
8 жовтня 2020 р. Kyivstar Business Hub проводить безкоштовний вебінар для представників малого та середнього бізнесу «Як отримати максимум від Black Friday та інших розпродажів».

В умовах обмежень, із якими цьогоріч стикнувся український бізнес, для багатьох компаній залишається актуальним питання відновлення повноцінної роботи. Із розумінням цієї проблеми, Київстар Бізнес розповість представникам середнього та малого бізнесу, як використовувати сервіси на основі Big Data та хмарних технологій для проведення сезонних розпродажів.

«Для нас важливо підтримувати український бізнес та ділитися тими знаннями та досвідом, які є в Київстар, – коментує Костянтин Вечір, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. – Від початку карантину це вже наш сьомий безкоштовний вебінар. Ми обираємо теми, які актуальні для наших клієнтів, – хмарні технології, електронний документообіг, Big Data-сервіси. Вчимо використовувати діджитал-інструменти, щоб компанії могли працювати віддалено, взаємодіяти зі своїми клієнтами, заощаджувати за рахунок провадження більш ефективних бізнес-процесів та розвиватися навіть за складних умов сьогодення».

Під час вебінару експерти Київстар Бізнес поділяться рекомендаціями, як охопити в сезон розпродажів якнайбільшу аудиторію та дадуть відповіді на кілька інших найпопулярніших «як»:

• як працювати з наявними клієнтами;
• як і де шукати нових;
• як зробити клієнту саме ту пропозицію, на яку він очікує;
• як заробити більше, витрачаючи менше: секрети заощадливих промо-кампаній;
• як налагодити зворотну комунікацію з клієнтами, якщо вони відгукнулись на акцію.

Зустріч буде корисна керівникам компаній малого та середнього бізнесу, відділів продажу та роботи з клієнтами, маркетологам, а також усім тим, хто планує скористатися перевагами розпродажів та шукає нові інструменти і канали для вдалої взаємодії з клієнтами.

Початок події о 16:30. Участь безкоштовна. Реєстрація за посиланням https://kv.st/1808 .

_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі