Київстар отримав три нагороди на Business Wisdom Summit 2021

Київстар отримав три нагороди на Business Wisdom Summit 2021
Цього року експертне журі журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» вручили Київстар та його представникам три нагороди: телеком оператора відзначили серед інших представників бізнесу у номінації «Компанії», Олександр Комаров, СЕО, отримав визнання у номінації «Стратег», а Олександр Когут, директор з регуляторного забезпечення, став одним з кращих у номінації «GR».

«Основний пріоритет Київстар та мій особисто – трансформація компанії з телеком оператора в провайдера цифрових послуг. Дякую бізнес-спільноті за те, що відзначили наші успіхи на шляху змін», - зазначив Олександр Комаров, СЕО Київстар.

Олександр Комаров також виступив на Business Wisdom Summit та розказав, зокрема, про сприйняття телеком бізнеса акціонерами та клієнтами. Керівник компанії говорив про світові тенденції, а також навів кращі приклади того, як великі міжнародні телеком оператори трансформуються у провайдерів цифрових послуг.

Зазначимо, що організаторами Business Wisdom Summit виступили бізнес/медіа бюро Ekonomika+, журнал «ТОП-100. Рейтинги найбільших» та ділове онлайн-видання Delo.ua

До складу журі входили спеціалісти з рекрутингу топменеджерів, експерти, які мають досвід з навчання персоналу, аналітики ринків та члени редколегії «ТОП-100. Рейтинги найбільших». Найбільші компанії відбирали до рейтингу за консолідованою виручкою за минулий рік, а до довгого переліку «управлінського» рейтингу увійшло майже 200 СЕО з найбільших компаній України. Кандидати оцінювалися за такими критеріями, як: емоційний інтелект, антикризовий менеджмент, використання новацій, лідерський потенціал та управління змінами.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі