Київстар презентує нові тарифи для контрактних та бізнес-клієнтів

Київстар презентує нові тарифи для контрактних та бізнес-клієнтів
Контрактні та бізнес-клієнти Київстар тепер можуть обрати нові тарифні плани лінійки ВАШ. Після успішного запуску тарифів передплати із Суперсилами оператор пропонує таку ж опцію у тарифах за договором, але із ще більшими можливостями.

Головне, що треба знати про нові пропозиції Київстар:

У лінійці 5 тарифів для контрактних абонентів та 7 пропозицій для бізнес-клієнтів. ВАШ Старт, ВАШ Вибір, ВАШ Оптимум, ВАШ Комфорт та ВАШ Безлім для всіх абонентів. Ціни від 135 грн до 500 грн на місяць, безлім у мережі Київстар, від 100 до 750 хвилин для дзвінків на інші мережі та за кордон, від 5 Гб до повністю безлімітного мобільного інтернету. А також ексклюзивні тарифи для бізнесу ВАШ Преміум та ВАШ Максимум, у яких ще більше хвилин для дзвінків на інші мережі.

Нові тарифи за договором пропонують більше послуг, ніж на передплаті. Наприклад, тариф ВАШ Оптимум за 250 грн має безлімітний мобільний інтернет, а його аналог на передплаті – 25 Гб. Також для нових бізнес-клієнтів всі переваги тарифів доступні ще й зі знижкою 50% на перші пів року.

Контрактні та бізнес-клієнти отримають дві Суперсили, замість однієї на передплаті. Фіксований інтернет для дому зі швидкістю до 100 Мбіт/с включено у тарифи без додаткової плати у якості першої Суперсили, а другу абоненти можуть вибрати самостійно з-поміж:

• плюс 100 хвилин на інші мережі та за кордон;
• розширений пакет Київстар ТБ;
• безлімітне відео із сервісом Відео на ходу;
• SIM для планшета;
• SIM для другого телефону.

Бізнес-клієнти можуть вибрати ще й сервіси, які допоможуть в роботі:

• Віртуальна мобільна АТС— хмарна технологія, яка дозволяє об’єднати всі телефонні номери компанії в єдину мережу, автоматично розподіляти вхідні виклики, здійснювати багато одночасних дзвінків тощо.
• Office 365 – пакет основних застосунків Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Teams тощо) та 1 Тб місця в хмарному сховищі для кожного співробітника компанії.

Дзвонити за кордон стало дешевше. Хвилини в тарифі можна використовувати, щоб дзвонити відразу до 11 країн: Італії та Польщі, США та Канади, Чехії й Німеччини, Ізраїлю, Індії, Росії, Китаю та навіть Узбекистану. На ці країни припадає більше 90% дзвінків абонентів Київстар за кордон.

Завдяки перевагам тарифів за договором абоненти можуть користуватися всіма послугами у цьому місяці, а оплачувати їх у наступному. Також в абонентів буде кращий захист від дій шахраїв, адже всі операції з номером та SIM-карткою можуть робити лише їх власники, які підписали договір. Контрактним абонентам доступне також підключення на один рахунок до 5 номерів членів родин або друзів та вигідного тарифу Київстар Родина за 100 гривень на місяць.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі