Київстар робить технологію VoLTE більш доступною для контрактних абонентів

Київстар робить технологію VoLTE більш доступною для контрактних абонентів
Абоненти, які користуються смартфонами Samsung і Huawei, зможуть здійснювати дзвінки через 4G VoLTE (voice-over-LTE). Раніше ця технологія була доступною лише для користувачів зі смартфонами Apple.

Нова технологія стала доступною для контрактних абонентів Київстар, які користуються смартфонами Samsung Galaxy A30S, A72 або S20 +, Huawei P smart 2021, P30 PRO або P40, а також багатьма іншими моделями.

Нагадаємо, технологія VoLTE дозволяє абонентам користуватись швидкісним мобільним інтернетом навіть під час дзвінка. Можна одночасно розмовляти і передивлятись додатки в смартфоні, або новини в інтернеті. Також поліпшується чіткість передачі голосу і якість звуку. Попри те, що голос передається через інтернет, трафік не витрачається й в абонентів не буде додаткових списань з рахунку.

Нагадаємо, Київстар почав впровадження першої в Україні мережі VoLTE для дзвінків через 4G в грудні 2020 року. VoLTE працює на всій території країни, де є 4G-мережа телеком оператора.

Згідно з оцінками наших користувачів на базі опитувань Customer Satisfaction Index (CSI), технологія VoLTE значно випереджає інші за якістю: 85% абонентів з VoLTE відзначають позитивну зміну якості зв'язку.

Абоненти можуть користуватись можливостями VoLTE без додаткових налаштувань. Усе, що необхідно – обрати мережу LTE у меню смартфона. З повним переліком смартфонів, для яких доступна ця технологія, можна ознайомитись на сайті.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі