Київстар та Федерація стронгмену України запускають фітнес-додаток

Київстар та Федерація стронгмену України запускають фітнес-додаток
FitStar – це персональний тренер у смартфоні, що допомагає проводити заняття спортом як вдома, так і в спортивному залі. Всі програми тренувань розробили Василь Вірастюк - відомий український стронгмен, володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу», Сергій Конюшок - атлет, президент Федерації стронгмену України та професійна команда фітнес тренерів.

Додаток формує особисту програму занять, для цього треба пройти тестування – вказати ваші вагу, зріст, заміри тіла та рівень фізичної підготовки, обрати мету тренування: схуднення чи набір маси, і вказати кількість тренувань на тиждень.

«Сьогодні телеком – це не тільки про зв’язок. Ми постійно надаємо своїм абонентам нові можливості для відпочинку, розвитку та самовдосконалення. Цього року ми всі живемо, навчаємось та працюємо онлайн, тому Київстар пропонує всім абонентам і тренуватися онлайн із мобільним додатком FitStar. Де б ви не були, ваш персональний тренер завжди із вами», - говорить Павло Даніман, Директор із маркеингу Київстар

Заняття в домашніх умовах не потребують додаткового обладнання. Все, що може знадобитися – це гантелі або пластикові пляшки із водою замість них. Вся програма тренувань складається із відео інструкцій, на яких тренер акцентує увагу на важливих моментах техніки виконання вправи. Результати тренувань можна зберігати в особистій картці занять аби відслідковувати досягнення.

«Ми у Федерації давно хотіли створити спортивний додаток, який буде простим у використанні для особистих тренувань як в залі, так і вдома . Адже рух – це життя! Тому звернулися з ідеєю до Київстар, компанія залюбки нас підтримали. І тепер ми закликаємо кожного українця долучитися до спорту та займатися разом з нами!» - розповідає Василь Вірастюк.

Для того, щоб користуватися FitStar потрібно встановити додаток із Apple Store або Google Play та зареєструватися у ньому. Всі функції додатку є безкоштовними протягом 14 днів. Після закінчення цього періоду щомісячна вартість доступу до персональних тренувань для абонентів Київстар становитиме 50 грн., а для абонентів інших мобільних операторів – 100 грн.

Додаток має також соціальну складову: постійні користувачі FitStar за сумлінне виконання персональних тренувань отримають «зірку». За кожні зароблені 5000 «зірок», 10% від вартості підписки користувача, спрямовуються на потреби спортивних майданчиків.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі