Київстар та компанія I-See запропонували автосигналізацію нового покоління

Київстар та компанія I-See запропонували автосигналізацію нового покоління
У червні компанія I-See в партнерстві з Київстар представила ринку інноваційну розробку для стеження за станом автомобіля та моніторингу його пересувань.

Інформаційна система контролю I-See – це сигналізація нового покоління, яка забезпечує миттєве інформування автовласника про дії, спрямовані на пошкодження авто, спробу його крадіжки, а також надає дані онлайн-трекінгу в разі викрадення.

Власник автомобіля з установленим приладом I-See може відстежувати стан машини в спеціально встановленому на смартфоні або планшеті додатку в режимі 24/7/365.

Функція стеження за авто забезпечується за рахунок надання послуг зв'язку від Київстар – найбільшого телеком-оператора України.

«Ми завжди готові підтримати цікаві ідеї, що приносять інновації в повсякденне життя і роблять його кращим, – говорить Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. – Розробка I-See – це сучасне і доступне рішення для тих, хто турбується про збереження свого авто. І якщо раніше послуги зв'язку від телеком-оператора припускали лише взаємодію між людьми, наразі ми робимо це можливим для зв'язку М2М («машина-машина»). Це означає, що всі дані від пристрою стеження надходять до загального сервера, після чого автовласнику відправляється повідомлення. У будь-якій точці України та в будь-який час доби власник машини знає, що з нею відбувається».

Миттєве інформування через мобільний додаток передбачене у випадках відключення охоронної системи, зникнення/глушіння зв'язку з пристроєм, увімкнення запалювання, нахилу/поштовху автомобіля, початку руху або евакуації.

«Наша система – це повністю український продукт, від розробки ідеї до промислового виробництва, – коментує Вадим Кочевих, директор компанії I-See. – До його створення підштовхнула невтішна статистика викрадень в Україні та неможливість відстежити автомобіль після крадіжки. Наш прилад за рахунок своїх унікальних особливостей дозволяє робити це навіть після відключення сигналізації. Тому ми впевнені, що автовласникам він буде цікавий і корисний. Його стабільну роботу забезпечує зв'язок від Київстар. Продукт має доступну ціну, він надійний, простий в установці та використанні – це безліч переваг і гарантія якості».

Зі своїм проектом сигналізації нового покоління команда I-See також успішно виступила на хакакатоні інновацій Idea Garage від Телеком-акселератора 2.0 Radar Tech за підтримки Київстар *. Перемога в конкурсі принесла компанії «золотий квиток» на проходження курсу тижневого навчання в преакселераційній програмі та шанс увійти до числа фіналістів проекту.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі