Київстар та Radar Tech відібрали 10 найкращих українських стартапів

Київстар та Radar Tech відібрали 10 найкращих українських стартапів
13 липня 2017 року Київстар та Radar Tech визначили фіналістів Телеком-акселератора 2.0. Серед 34 команд-півфіналістів лише 10 вдалося потрапили до основної частини конкурсу, початок якої запланований вже на 17 липня.

Телеком-акселератора 2.0 від Київстар та Radar Tech – це масштабний корпоративний акселератор, націлений на підтримку та розвиток молодих підприємців. Переможці, які будуть визначені в жовтні, матимуть можливість стати інноваційними партнерами мобільного оператора та отримати доступ до 26 млн українських абонентів.

Учасниками Телеком-акселератора 2.0 були обрані наступні стартапи:
• Hideez – зручний бездротовий ключ та універсальний ідентифікатор;
• Simo AR – браузер доповненої реальності з можливістю візуального пошуку товарів та послуг;
• mBill – сервіс з прийняття платежів для малого бізнесу та приватних осіб, що працюють з оплатами на карту;
• Fora.One – IoT платформа, що робить розумний будинок ще зручнішим, шляхом інтеграції його складових та мобільного телефону;
• WInfoSpot – інтерактивний сервіс взаємодії з клієнтами через мобільні пристрої з використанням Wi-Fi;
• Win Dim 24– єдине вікно всіх послуг ЖКГ України;
• Greenbee – IoT рішення для моніторингу сільськогосподарських угідь;
• Shop Assistant – shop-бот, який дозволяє робити покупки під час перегляду телепрограм;
• UnexploredCity – платформа тематичних електронних екскурсій містами України;
• HexWix – рекрутинговий сервіс для кіберспорту.

Поза конкурсною програмою до акселерації приєднається команда Any Service – переможці корпоративного Digiton 2017 від Київстар. Команда пропонує додаток для вирішення більшості побутових завдань на основі геолокації користувачів.

«Інновації – в ДНК Київстар. Я дуже радий, що завдяки Телеком-акселератору 2.0 нам вдалося зібрати разом величезну кількість цікавих, талановитих та креативних людей – сподіваюсь, що ми разом створимо дуже круті проекти» - коментує результати відбору Президент Київстар Петро Чернишов.

Всі команди чекає більше 200 годин теоретичних та практичних занять, більше 20 вітчизняних та міжнародних експертів, менторська підтримка від ключових спеціалістів та Топ-менеджерів Київстар. Фіналісти отримають можливість комерційного запуску в партнерстві з лідером телеком-ринку України.

«Цього року ми змінили формат відбору до акселератора та провели для 34 команд півфіналу 5 інтенсивних навчальних днів для занурення в те, яким чином працює корпорація, як формуються бізнес-кейси, для розуміння, чи може бути запущено спільно з телеком-оператором рішення, яке пропонує стартап. В жовтні, під час фінального Demo Day, побачимо, який проект буде обрано для подальшої співпраці з Київстар» – розповів Голова правління Radar Tech та керуючий партнер Unit.city Максим Бахматов.

Нагадаємо, запуск Телеком-акселератора відбувся в 2016 році. Найбільш перспективні минулорічні проекти отримали можливість стати комерційними партнерами компанії Київстар. Серед них, Nravo Kids, Virbox, Gravitec та inCust.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі