Клієнти Ощаду підключили вже близько 2 тисяч POS-терміналів із фіскалізацією

Клієнти Ощаду підключили вже близько 2 тисяч POS-терміналів із фіскалізацією
Ощадбанк надає фізичним особам-підприємцям кілька можливостей для використання в роботі ПРРО, застосування яких стало обов’язковим з 1 січня 2022 року для ФОПів другої-четвертої груп.

Крім додатку ОщадPAY, який є одночасно і терміналом, і касовим апаратом у смартфоні, Ощад пропонує POS-термінали із програмним РРО від таких партнерів-розробників, як Checkbox, SkyService, Вчасно, SmPOS. Клієнт самостійно вирішує, з ПРРО якого розробника йому буде зручніше працювати. Банк забезпечує еквайрингове обслуговування на новітніх POS-терміналах Ingenico APOS A8 на базі операційної системи Android.

«Використання таких терміналів з програмним РРО дає підприємцю можливість задовольняти всі потреби власного бізнесу: приймати безготівкові платежі картками та NFC-гаджетами, фіскалізувати будь-які операції, в тому числі готівкові, вести облік, сканувати штрих-коди та QR-коди», – розповів Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.

Крім того, можна взяти в оренду або придбати термінальне обладнання з функцією фіскалізації операцій у партнерів банку - Exellio, Першої еквайрингової компанії та Смарт Каси.

Наразі клієнти Ощаду підключили близько 2 тисяч POS-терміналів з фіскалізацією.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі