Клієнти ПриватБанку зможуть безконтактно оплачувати покупки годинником SwatchPAY!

Клієнти ПриватБанку зможуть безконтактно оплачувати покупки годинником SwatchPAY!
ПриватБанк у співпраці з Mastercard і швейцарським брендом годинників Swatch запускають в Україні безконтактні оплати за допомогою сервісу SwatchPAY!. Відтепер держателі карток Mastercard від ПриватБанку зможуть платити за покупки годинником SwatchPAY! всюди, де є безконтактний термінал: в супермаркетах, кафе, місцях для відпочинку, заправках, громадському транспорті тощо.

У годиннику SwatchPAY! використовується чип NFC, схований під циферблатом. Для оплати користувачу достатньо лише піднести годинник до безконтактного терміналу. Годинник SwatchPAY! водонепроникний на глибині до 30 метрів, а також, на відміну від смартфона, він не потребує додаткової підзарядки, що робить його ще більш універсальним і надійним інструментом для оплат.

«Я радий, що ПриватБанк разом із нашими міжнародними партнерами запускає в Україні новий платіжний сервіс для сучасних та активних людей. Годинники з платіжною функцією зручні всюди - не потрібно діставати гаманець або смартфон, досить легкого руху рукою, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Разван Мунтеану. – Пропонуючи інноваційний платіжний функціонал на носимих пристроях ми завжди фокусуємося на безпеці, захищаючи дані власника картки декількома рівнями безпеки”.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі