Компанія Rocket стала спонсором «Динамо» (Київ)

Компанія Rocket стала спонсором «Динамо» (Київ)
Компанія Rocket і футбольний клуб «Динамо» (Київ) уклали трирічний контракт про офіційне партнерство
Український сервіс доставки Rocket і футбольний клуб «Динамо» (Київ) уклали трирічний контракт про спонсорство найтитулованішого футбольного клубу України. Офіційна церемонія укладення угоди відбулася в клубному офісі «Динамо».


Партнерство буде включати в себе проведення ряду спільних клубних і соціальних активностей. Так, Rocket планує поліпшити взаємодію з уболівальниками команди, а також надати спеціальні умови для власників абонементів. Rocket візьме активну участь в digital проектах «Динамо» і надасть матеріально-технічну підтримку клубних соціальних програм («Діти Чорнобиля» і «Ти не один»). Також спонсорство включає участь у розвитку інфраструктури дитячо-юнацького футболу в столиці і регіонах.

«Динамо» Київ — легендарний клуб, який прославив футбольну Україну на весь світ. Для нас велика честь і відповідальність бачити логотип компанії Rocket на формі команди. Адже за цим ховається не тільки наша любов до «Динамо» і історії клубу, але і наше спільне прагнення — розвивати український спорт і здоровий спосіб життя», — прокоментували подію Олексій Юхимчук і Станіслав Дмитрик, засновники компанії Rocket.

«Наш клуб довгі роки послідовно займається розвитком професійного та дитячо-юнацького футболу. Ми вкладаємо кошти в розвиток інфраструктури, дитячої школи і соціальні проекти. У цьому нам допомагають партнери та спонсори, ряди яких поповнила компанія Rocket. Ми не сумніваємося, що співпраця з Rocket стане плідною і корисною для обох сторін, а її підсумком стануть додаткові можливості для розвитку нашого футболу»,- зазначив президент «Динамо» Ігор Суркіс.


Український сервіс Rocket з минулого року вийшов на міжнародний ринок, відкривши представництва в Нідерландах, Франції, Греції та на Кіпрі. Всього ж до кінця року сервіс планує почати роботу в десяти країнах. При цьому в Rocket не забувають звідки вони родом, беручи участь в соціальних проектах і підтримці різних починань. Спонсорство «Динамо» Київ — бажання компанії розвивати український спорт, залучаючи все більше людей до здорового способу життя.


Довідка про Rocket
Rocket — український сервіс доставки їжі і продуктів, заснований в 2018 році під назвою Raketa. З виходом на міжнародний ринок компанія змінила назву на Rocket. Серед партнерів: McDonald's, KFC, Пузата Хата, Фора, Novus і багато інших.
Сьогодні кур'єри Rocket доставляють замовлення в 29 українських і 6 європейських містах. Український сервіс працює на Кіпрі, в Нідерландах, Греції та Франції. У планах на 2021 — запустити доставку Rocket в десяти європейських країнах.

Довідка про Динамо Київ

ФК «Динамо» (Київ) є найпопулярнішим і титулованим клубом України. За весь час існування динамівці виграли 29 чемпіонських титулів, 22 національних Кубка, 12 суперкубків, 2 Кубка володарів кубків і Суперкубок УЄФА. «Динамо» дало світовому футболу цілу плеяду легендарних гравців, а також трьох володарів Золотого м'яча: Олега Блохіна, Ігоря Бєланова та Андрія Шевченка. Крім досягнень дорослої команди, «Динамо» багато років плідно займається розвитком дитячого футболу.

___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі