Кредитний портфель ММСБ Ощадбанку перевищив 7 млрд грн

Кредитний портфель ММСБ Ощадбанку перевищив 7 млрд грн
На початку червня 2021 року кредитний портфель бізнес-лінії мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ) Ощадбанку досяг 7 млрд грн. Лише з початку року він зріс на 1,2 млрд грн. При цьому загальна сума нових кредитів, виданих банком за 5 місяців 2021 року, становить 2,9 млрд грн. Це на 1,8 млрд грн. (на 152%) більше ніж за аналогічний період минулого року.

Зростання портфеля відбулось у тому числі за рахунок активної участі Ощадбанку в різноманітних програмах підтримки підприємництва. Так, Ощадбанк є одним з лідерів державної програми «Доступні кредити 5-7-9%». Станом на кінець травня за кількістю укладених договорів Ощад посідає друге місце на ринку і також є №1 серед усіх державних банків за сумою виданих кредитів. Банк продовжує збільшувати кількість партнерських програм із виробниками техніки та засобів захисту рослин, яких наразі більше 230.

Ці досягнення було визнано професійним співтовариством: Ощадбанк у травні отримав друге місце в рейтингу кращих банків для МСБ у рамках щорічної премії FinAwards 2021. Окрім цього, в березні цього року Ощадбанк визнано кращим банком для підприємців у рамках рейтингу «ТОП-100. Рейтинги найбільших. Фінанси».

«Ощадбанк налаштований на продовження активної експансії в сфері банківських послуг для підприємців, – розповідає голова правління Ощадбанку Сергій Наумов. – Наше завдання – завдяки зручним продуктам, кращому сервісу та найбільш розгалуженій мережі відділень збільшувати обсяги кредитування, максимально використовуючи всі наявні можливості співпраці в рамках урядових, муніципальних та міжнародних програм».
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі