Кредитний портфель ММСБ Ощадбанку перевищив 8 млрд грн

Кредитний портфель ММСБ Ощадбанку перевищив 8 млрд грн
З початку 2021 року кредитний портфель мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку зріс більш ніж на 2,3 млрд грн і перевищив 8 млрд.

За сім місяців бізнес-клієнти отримали в Ощадбанку понад 2,5 тис нових кредитів на загальну суму близько 4,5 млрд грн, з них 2,5 млрд грн спрямовано на фінансову підтримку сільськогосподарських підприємств.

Такі результати Ощадбанку забезпечила його проактивна позиція, зокрема в реалізації державних та партнерських програм підтримки МСБ. Так, Ощадбанк є одним з лідерів програми «Доступні кредити 5-7-9%» та найбільшим кредитором бізнесу за державними гарантіями на портфельній основі. Банк продовжує збільшувати кількість партнерських програм із виробниками та дилерами техніки, добрив, насіння та засобів захисту рослин, яких наразі більше 230.

«Стабільне зростання кредитного портфеля ММСБ у поточному році є позитивною тенденцією. З одного боку попит на кредити означає, що бізнес-сфера стає більш активною і готова продовжувати розвиток. Для відновлення економіки це добра ознака. З іншого – Ощад пропонує доступне кредитування, яке є вигідним для клієнтів», – зазначив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

Ощадбанк у травні отримав друге місце в рейтингу кращих банків для МСБ у рамках щорічної премії FinAwards 2021. Окрім цього, в березні Ощад було визнано кращим банком для підприємців у рамках рейтингу «ТОП-100. Рейтинги найбільших. Фінанси».
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі