Культура корпоративного гольфу дісталася України!

Культура корпоративного гольфу дісталася України!
Цьогоріч Україна вперше долучається до найбільшого корпоративного гольф-турніру світової серії - The World Corporate Golf Challenge!

З моменту свого створення понад 1 000 000 гравців в гольф з більш ніж 30 країн світу змагаються за можливість представляти свою країну на світових фіналах. Команда-переможець отримає право представляти Україну на світовому фіналі місті Cascais, Portugal, 1-5 листопада 2021 р.

Турнір WCGC пройде в Харкові 24-25 липня та об'єднає на одному полі українську бізнес-еліту.
Першим ліцензіатом турніру для України стала компанія INTERTOP Ukraine - лідер українського модного ритейлу. Співорганізатор турніру CEO CLUB - закритий інтелектуальний клуб, що об’єднує лідерів бізнесу.

Президент Групи компаній MTI Володимир Цой прокоментував партнерство з WCGC «Ми раді можливості запропонувати величезні переваги WCGC в нашій країні та насолодитися ними з усіма новими учасниками та партнерами!»

WCGC – це найбільший корпоративний турнір з гольфу в світі! Він виник у Великобританії у 1993 році за підтримки газети The Times. Метою було надати компаніям платформу, яка допоможе зміцнити відносини, як на внутрішньому рівні (заохочення, комунікації, кооперації), так і зовні (клієнти, постачальники тощо). Наразі захід став міжнародною мережею національних аматорських турнірів з гольфу, що просуваються та проводяться самостійно організаціями - ліцензіатами спільно з місцевими національними партнерами у друкованих ЗМІ. Щорічні переможці з кожного регіону змагаються у світовому фіналі, представляючи не лише свою компанію, а й свою країну.

Партнерами WCGC в Україні стали OTP Bank спільно з Mastercard, Linden Luxury Residences, морозиво MONACO від Три Ведмеді, Borjomi, Carlsberg та Jack Daniel's.

Для участі в турнірі команди повинні бути сформовані наступним чином: до складу мають входити 2 гравці, які представляють одну компанію. Загалом очікується до 100 учасників турніру. Команда-переможець отримає право представляти Україну на світовому фіналі (Cascais, Portugal, 1-5 листопада 2021 р.).

У всіх учасників турніру буде нагода не лише позмагатися у майстерності гри в гольф, але й насолодитися чудовими краєвидами, урізноманітнити своє дозвілля та провести час у хорошому товаристві на гала-вечері.
Зустрінемось на полі!
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі