МАУ підбила фінансові підсумки першого півріччя 2021 року

МАУ підбила фінансові підсумки першого півріччя 2021 року
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» повідомляє про отримання позитивного чистого фінансового результату за 6 місяців 2021 року. Так, за підсумками першого півріччя 2021 року чистий прибуток МАУ склав 21,7 млн грн. При цьому, показник EBITDA був зафіксований на рівні 1,1 млрд грн.

Вихід на позитивну фінансову динаміку став можливим завдяки виваженій політиці менеджменту МАУ з оптимізації витрат та адаптування бізнесу до тривалих обмежень авіаперевезень через вплив пандемії Covid-19 у 2020-2021 рр.

Зокрема, була реалізована антикризова програма з реструктуризації видатків, оптимізації штату та мінімізації витрат авіакомпанії. Це дозволило знизити обов’язкові щомісячні операційні витрати МАУ майже втричі.

Також в умовах обмежених польотів після весняного локдауну 2020 року роботу компанії будо спрямовано на гнучке та короткострокове планування мережі маршрутів, з урахуванням частих ситуативних змін правил в’їзду іноземними країнами протягом 2020-2021 років.

Авіакомпанія продовжує уважно стежити за розвитком епідеміологічної ситуації та правилами перетину кордонів в кожній країні, куди виконує рейси. Окрім цього, МАУ нагадує про свою готовність до подальшого відновлення рейсів враховуючи позитивні епідеміологічні показники та за умови отримання дозволів на виконання рейсів.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі