Microsoft Україна – технологічний партнер Big Data School 5.0 від Київстар

Microsoft Україна – технологічний партнер Big Data School 5.0 від Київстар
Київстар проводить Big Data School вперше за підтримки технологічного партнера - Microsoft Україна. Завдяки цьому студенти зможуть не тільки повчитися у експертів в області Big Data , яким присвоєно статус Most Valuable Professional (MVP) від корпорації Microsoft, але і попрацювати в хмарному середовищі із інструментами Azure.

В цьому році до складу менторів Big Data School приєдналися Євген Полонічко і Олександр Краковецький, експерти в області Big Data та хмарних технологій, номінанти нагороди Most Valuable Professional (MVP), яку надає корпорація Microsoft в якості подяки видатним технічним лідерам спільнот та тим, хто на думку компанії довів свою глибоку експертизу і знання про продукти та технології Microsoft.

Хмарні технології в програмі курсу
Унікальна програма Big Data School побудована на застосуванні технологій Big Data для обробки великих масивів даних в хмарному середовищі, а також на вивченні алгоритмів машинного навчання і хмарних обчислень. Під час лекцій та практичних занять ментори MVP розкриють переваги аналізу великих даних в хмарному середовищі з використанням інструментів Azure, навчать, як самостійно налаштувати хмарну середу для роботи з проєктами (HICSS, Cisco subscription , storage account , Data Lake , Azure Synapse , Databricks). Студенти отримають навички з обробки даних за допомогою Spark на кластері Azure Databricks, а також попрактикуються будувати ETL процеси з використанням Azure Data Factor.

Нагадаємо, що у майбутніх студентів була можливість познайомитися з менторами і програмою курсу Big Data School під час онлайн трансляції Meet Up 24 вересня в 16:30. Гості поспілкувалися з кураторами курсу, менторами і випускниками за допомогою онлайн-чату під час сесії питань та відповідей.

Курс навчання в Big Data School від Київстар безкоштовний. Дізнатися більше про школу можна на сайті https://bigdata.kyivstar.ua/school/.

Інформаційний партнер Big Data School 5.0 - компанія Stud-Point.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі