Міністерство оборони надало Київстар погодження на запуск 3G у Запоріжжі

Міністерство оборони надало Київстар погодження на запуск 3G у Запоріжжі
16 листопада 2016 року національний телеком-оператор Київстар отримав погодження Міністерства оборони України на запуск базових станцій стандарту 3G у Запоріжжі.
Компанія очікує експертних висновків Українського державного центру радіочастот щодо електромагнітної сумісності 3G-обладнання з цивільними засобами зв'язку й оформлення відповідних дозвільних документів. Після цього послуги 3G стануть доступні всім клієнтам Київстар у Запоріжжі.

Петро Чернишов, президент Київстар: «Спільними зусиллями з боку Київстар, губернатора Запорізької області і мера міста, вдалось зрушити з «мертвої точки» питання запуску 3G. Наша компанія отримала дозвіл Міністерства Оборони України на запуск мобільного інтернету нового покоління, за що їм окрема подяка».

У Запоріжжі 3G-зв'язок забезпечують 170 базових станцій Київстар. Напередодні компанія провела роботи з модернізації мережі, встановивши новітнє обладнання, яке підтримує різні стандарти зв'язку, від 2G до 3G і LTE.
Абоненти Київстар у Запоріжжі зможуть користуватися послугами 3G без заміни SIM-карт, і згідно з діючими тарифами. Для комфортного користування швидкісним інтернетом Київстар розробив спеціальну пропозицію зі збільшеними обсягами хвилин, мегабайтів, безлімітним доступом до соцмереж і месенджерів, можливостями слухати музику та дивитися відео без обмежень.

За результатами 3 кварталу 2016 року мобільним інтернетом користується 10,6 млн абонентів Київстар. У порівнянні з аналогічним періодом 2015 року, обсяги споживання дата-трафіку в мережі Київстар у липні-вересні 2016 року збільшилися на 109%: з 5 705 ТБ до 11 940 ТБ. Показово, що понад 70% всього дата-трафіку генерують абоненти 3G.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі