Наглядова рада МАУ затвердила бюджет на 2022 рік

Наглядова рада МАУ затвердила бюджет на 2022 рік
Авіакомпанія Міжнародні Авіалінії України отримала «дорожню карту» розвитку на рік - Наглядова рада авіаперевізника нещодавно затвердила реалістичний бюджет-2022. У цілому очікується стабільне покращення ключових показників роботи МАУ - зростання обсягів перевезень та поступове збільшення флоту із відновленням програми далекомагістральних регулярних рейсів.

Зокрема, згідно із запропонованою менеджментом МАУ фінансовою стратегією, у 2022 році авіаперевізник очікує збільшення пасажиропотоку на 34% у порівнянні з результатом 2021-го - до 4,3 млн пасажирів. При цьому, кількість рейсів має зрости до 30% та скласти понад 37 тис рейсів на рік.

Керівництво авіакомпанії акцентує на динамічному збільшенні обсягів регулярних пасажирських перевезень у 2022 році, відповідно, заклавши зниження чартерних програм – до -34%. Щодо вантажів та пошти у наступному році також планується збільшення динаміки перевезень на близько 36% порівняно з 2021 роком.

«У бюджет закладено, що 2022 рік стане роком розширення флоту МАУ після вимушеного скорочення у 2020-2021 роках та повернення до його складу далекомагістральних літаків типу Boeing-777. Наглядова рада підтвердила рестарт далекомагістральних рейсів – Нью-Йорк, Торонто, Делі. Також ми готуємся до відновлення роботи хабу в аеропорту «Бориспіль» із трьома хвилями розльоту. В цілому, перезапуск мережі МАУ має скласти 60% від показника докризового 2019 року», - зазначив СЕО авіакомпанії Євгеній Дихне.

_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі