Нові інвестиційні можливості від «ОТП Інвест+»

Нові інвестиційні можливості від «ОТП Інвест+»
З 5 по 23 грудня інвестиційний фонд «ОТП Інвест+» проводить залучення нових інвестицій на наступний рік. Фонд створений для інвесторів, яких не задовольняють поточні депозитні ставки та які бажають отримати максимальну дохідність при низькому рівні ризику.

«У період зниження ставок по банківських депозитах інвестори починають шукати альтернативні інструменти примноження свого капіталу. Найпростіші з них – інвестиційні фонди, вони не мають фіксованої дохідності, але можуть приносити вищий прибуток. У фонді «ОТП Інвест+» ми використовуємо державні облігації, а також банківські депозити. Ця консервативна стратегія у найближчий рік дозволить отримати приблизно 19% річних доходу», - говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту маркетингу і продажів КУА «ОТП Капітал».

За підсумками 2016 року компанія з управління активами «ОТП Капітал» отримала 24,6% річних для учасників «ОТП Інвест+», що перевищило середні ставки за банківськими депозитами. Аналогічна інвестиційна стратегія добре зарекомендувала себе і у попередні періоди, коли дохідність складала 28-33% річних.

Період інвестування у фонд «ОТП Інвест+» складає 1 рік. Також існує можливість щорічного продовження строку інвестування, що дозволяє відтермінувати сплату податків та капіталізувати відсотки. Мінімальна сума інвестицій – від 50 000 грн.

Дізнатися більше про «ОТП Інвест+» та інші фонди під управлінням компанії «ОТП Капітал» можна в усіх відділеннях ОТП Банку


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі