Оновлення в пакеті G Suite, якого з нетерпінням чекали всі користувачі

Оновлення в пакеті G Suite, якого з нетерпінням чекали всі користувачі
Компанія Wise IT, як Google Cloud Premier Partner, анонсує приголомшливу новину: тепер загальнодоступна функція спільного використання папок на загальних дисках в пакеті G Suite

Загальний диск - це безпечний простір для зберігання даних, яким легко керувати. Всі файли, додані на такі диски, знаходяться в колективному володінні співробітників, завдяки чому у них під рукою завжди будуть останні версії всіх документів.

Загальні диски дозволяють командам і організаціям зберігати файли, отримувати до них доступ і спільно працювати над ними. За допомогою даного нововведення ви можете надати загальний доступ до певної папки іншим користувачам або оновити доступ учасникам, щоб дати додаткові дозволи для роботи з певними папками на загальних дисках.

Під час запуску функція доступна через Диск в Інтернеті, Drive API, Drive File Stream і останні додатки Google Drive для iOS і Android. Він буде доступний через власну файлову систему ChromeOS в наступному випуску.

Деякі оновлення та нагадування:

Щоб узгодити розділ "Мій диск" і загальні диски, для папок в розділі "Мій диск" тепер будуть доступні ролі "коментатор". Раніше були доступні тільки ролі Viewer і Editor.

Роль менеджера, необхідна для переміщення папок між загальними дисками: переміщення папок між загальними дисками дозволене лише користувачам, які є менеджерами як у вихідному, так і в цільовому розташуванні.

Адміністратори: ця функція буде доступною для всіх доменів з включеними загальними дисками.
Кінцеві користувачі: ця функція буде доступною всім користувачам із загальними дисками.

Оновлення буде доступне: для доменів поступового випуску - з 16 вересня, для доменів запланованого випуску - з 6 жовтня 2020 рр.

Доступне лише для клієнтів: G Suite Business, G Suite Enterprise, G Suite for Education, G Suite Enterprise for Education, G Suite for Nonprofits і G Suite Essentials.

Недоступне для клієнтів G Suite Basic.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі