Ощадбанк фінансуватиме придбання сільгосптехніки італійського виробника Maschio Gaspardo за прямою партнерською програмою

Ощадбанк фінансуватиме придбання сільгосптехніки італійського виробника Maschio Gaspardo за прямою партнерською програмою
Ощадбанк розпочав співпрацю з провідним італійським виробником сільськогосподарської техніки Maschio Gaspardo. Банком та представництвом в Україні Maschio-Gaspardo Ukraine LLC затверджено пряму партнерську програму, за якою аграрії зможуть придбати техніку за зниженою відсотковою ставкою – від 6,54%.

Maschio Gaspardo є лідером з виробництва сільськогосподарської техніки та обладнання, призначеного для обробки ґрунту, посіву, внесення добрив, заготівлі сіна та догляду за зеленими насадженнями.

Придбати техніку за цією програмою можна у офіційних вітчизняних дилерів: ТОВ «АГРОРЕСУРС», ТОВ «Компанія Агро-Темп», ТОВ «ІНТЕРТЕХІНВЕСТ», Підприємства «Дойче Аграртехнік», ПП «Аграр Технік», ТОВ «УКРФАРМІНГ», ТОВ «ТД «Агроальянс», ТОВ «МІНЕТЕХ», ПП «ПАРТНЕР АГРО-СЕРВІС», ПП «Адлєр», ТОВ «А-Тера», ТОВ «ІН ФОРС ГРУП».

Умови кредитування:

- максимальна сума кредиту – 50 млн грн;

- максимальний строк кредитування – 5 років;

- мінімально можлива ставка – 6,54% (пільговий розмір ставки підтверджується партнером);

- графік погашення адаптовано до сезонності бізнесу, з можливістю відтермінування виплати тіла кредиту до 8 місяців кожного року.

Період розгляду заявок становить 3 дні.

Кредитні продукти в рамках партнерських програм є одними з найпопулярніших серед клієнтів Ощадбанку. На сьогодні банк пропонує аграріям понад 250 партнерських програм, за якими на вигідних умовах можна придбати сільськогосподарську техніку, спеціалізоване обладнання, транспортні засоби, добрива, насіння та засоби захисту рослин.

Maschio Gaspardo S.p.A. – міжнародна група з виробництва сільськогосподарської техніки, заснована в 1964 році. Підприємство складається з 19 великих виробничих центрів, 16 з яких розташовано в Італії і чотири – за кордоном. В Україні генеральним імпортером сільгосптехніки виробництва Maschio Gaspardo S.p.A. є Maschio-Gaspardo Ukraine LLC, реалізація техніки відбувається через мережу офіційних дилерів.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі