Ощадбанк пропонує аграріям пільгові кредити на придбання мінеральних добрив від OSTCHEM RETAiL

Ощадбанк пропонує аграріям пільгові кредити на придбання мінеральних добрив від OSTCHEM RETAiL
Ощадбанк розпочинає співпрацю з OSTCHEM RETAiL. Спільна партнерська програма дасть аграрним підприємствам можливість скористатись пільговими умовами кредитування на придбання мінеральних добрив високої якості від національного виробника.

OSTCHEM RETAiL є частиною азотного холдингу OSTCHEM та розвивається як національна мережа прямих поставок мінеральних добрив від заводів-виробників холдингу українським господарствам по всій території України. Продукція поставляється за цінами виробника та відповідає українським та міжнародним стандартам якості (ТУ У, ISO).

У межах нової партнерської програми Ощад пропонує клієнтам-аграріям вигідні умови кредитування:

· сума – до 3 млн грн без забезпечення та до 20 млн грн із забезпеченням;

· відсоткова ставка – від 0,01%;

· строк – до 12 місяців;

· графік погашення адаптовано до сезонності бізнесу, з можливістю сплати всієї суми боргу в останній місяць користування кредитом.

З початку 2021 року Ощад розширив партнерські програми за напрямом кредитування на поповнення обігових коштів: на придбання засобів захисту рослин, добрив та насіння. Загальна кількість партнерів – виробників та дилерів сільськогосподарської техніки, спеціалізованого обладнання, транспортних засобів перевищила 230.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі