Ощадбанк видав тисячу іпотечних кредитів

Ощадбанк видав тисячу іпотечних кредитів
З початку 2021 року Ощадбанк надав тисячу іпотечних кредитів. Загальна сума кредитування становить 710 млн грн, що втричі більше ніж за відповідний період минулого року. За програмою «Доступна іпотека 7%» надано 90 кредитів на суму 82 млн грн.

У перший літній місяць банк показав найкращий результат за останні роки: в червні було видано 250 кредитів на суму 191 млн грн.

Крім державної програми «Доступна іпотека 7%» Ощад пропонує 4 іпотечні програми. За найпопулярнішою «Звісно, зручно» отримати кредит можна за фіксованою ставкою 12,5% при авансі від 50%. Якщо клієнт обслуговується чи отримує заробітну плату в Ощадбанку, то ставка становитиме 12%. За програмою «Звісно, 15» найнижча ставка становить 8% на 12 місяців. Починаючи з 13-го місяця встановлено єдину на весь термін ставку – 13%. За програмою «Звісно, житло» ставка становить лише 11,49% на весь термін кредитування, а комісія за видачу кредиту відсутня. Одна з переваг іпотечних кредитів Ощадбанку – максимальний термін кредитування до 30 років.

З лютого 2021 року Ощад розвиває мережу іпотечних центрів Oschad Home для отримання повного комплексу послуг для укладення угод купівлі-продажу нерухомості. Кількість таких центрів вже досягла 32 в 24 містах країни. Минулого тижня відкрито вже другий іпотечний центр у Миколаєві.

У 2020 році Ощадбанк визнано кращим іпотечним банком України в рамках міжнародної премії Global Banking & Finance Awards 2020.

За підсумками першого кварталу 2021 року іпотечні програми Ощадбанку, що займає лідируючі позиції на ринку, традиційно увійшли до ТОП-3 найкращих на ринку.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі