Ощадбанк збільшив обсяги іпотечного кредитування втричі

Ощадбанк збільшив обсяги іпотечного кредитування втричі
За п’ять місяців 2021 року Ощадбанк надав українцям 748 іпотечних кредитів на загальну суму 515 млн грн.

За обсягом наданих кредитів це в три рази більше ніж за аналогічний період 2020 року, коли портфель нових іпотечних кредитів банку становив 171 млн грн. У лідерах за кількістю кредитів Київ та область, а також Чернігівська та Дніпропетровська області. У травні Ощад встановив власний рекорд, надавши найбільшу кількість таких кредитів за останні чотири роки: 197 позик на суму понад 133 млн грн. Про це під час відкриття іпотечного центру Oschad Home у Києві повідомив голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

«Цього року ми спостерігаємо зростаючий попит на іпотечні програми банку. Щоб задовільнити ці потреби та зробити укладення іпотечних договорів більш зручним, Ощадбанк створив мережу з 31 іпотечного центру, що розташовані в 24 українських містах. Тут клієнти можуть отримати повний комплекс послуг для укладення угод купівлі-продажу нерухомого майна», – зазначив банкір.

Ощад запустив мережу іпотечних центрів Oschad Home наприкінці лютого 2021 року. В них банк вже видав 92 іпотечні кредити на суму 68,5 млн грн.

Одна з переваг іпотечних кредитів Ощадбанку – фіксована процентна ставка на весь термін користування кредитом за більшістю програм та максимальний термін кредитування до 30 років.

Іпотечні центри у Києві знаходяться за адресами: вул Хорива 27-а, вул. Тулузи 3-а, просп. Голосіївський, 68 та вул. Генерала Алмазова, 9.

Наприкінці 2020 року Ощадбанк визнано кращим іпотечним банком України за версією Global Banking & Finance Awards 2020.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі