Ощадбанк зміцнив лідерство на ринку автокредитування

Ощадбанк зміцнив лідерство на ринку автокредитування
Ощадбанк продовжує встановлювати нові рекорди з автокредитування: загалом з початку року видано понад 3 млрд грн кредитів, що вдвічі більше, ніж за відповідний період 2020 року. Цей результат зміцнив лідерську позицію банку – з лютого 2021 року Ощад утримує І місце за обсягом таких кредитів на банківському ринку України. За цей час понад 5500 клієнтів стали власниками авто в рамках його кредитних програм.

«Нарощення темпів кредитування підтверджує правильно обрану стратегію. Команда роздрібного бізнесу Ощадбанку провела значну роботу з розробки ефективних програм автокредитування, вибудувала велику партнерську мережу з провідними гравцями українського автомобільного ринку. Відтак, клієнти можуть скористатись привабливими умовами наших програм у понад 500 дилерських центрах і автосалонах по всій країні», – зазначив Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.

Найпопулярніша програма серед клієнтів – «Ощад Драйв». Також банк представляє велику кількість партнерських програм. Багато з них пропонують ексклюзивні умови лише для клієнтів Ощадбанку. Найбільш популярним серед клієнтів є кредитування на придбання автомобілів Toyota, Mazda, Hyundai, KIA, Skoda, Mitsubishi, Suzuki, Chery, Ford, Nissan, Peugeot, Opel, Citroen, Subaru, Honda, Renault, Mercedes-Benz, Land Rover та ін.

Кредитні продукти Ощадбанку є незмінними лідерами регулярного дослідження пропозицій понад 20 найбільших банків України Prostobank Awards від компанії «Простобанк Консалтинг». За підсумками третього кварталу поточного року кредит «Ощад Драйв» посів I місце, а «Легкий кредит» – II місце в номінації «Кращі автокредити».
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі