Освітній проєкт ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» став міжнародним

Освітній проєкт ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» став міжнародним
ДТЕК розширив географію освітнього проєкту «Енергоефективні школи: нова генерація». Завдяки Меморандуму про співпрацю, укладеному між Центром енергоефективності (Болгарія) та Інститутом місцевого розвитку (Україна), болгарські школярі разом з українськими однолітками будуть навчатися заощаджувати енергію заради майбутнього. З 2012 року ДТЕК системно розвиває в українських школах цю освітню програму, що сприяє досягненню Цілей сталого розвитку ООН та відповідає принципам ESG.

ДТЕК узяв на себе зобов’язання ділитися експертизою та надавати підтримку Центру енергоефективності у впровадженні проєкту «Енергоефективні школи: нова генерація» в Болгарії. Завдяки проєкту школярі будуть навчатися заощаджувати енергоресурси, отримають базові знання про раціональне споживання енергії та важливість її економії. Діти також будуть знайомитися з тим, як виробляють електроенергію та тепло, як її постачають у будинки й на підприємства та як можна уникнути втрат енергоресурсів. Навчання школярів буде проводитися за допомогою спеціально розробленої онлайн-платформи, де кожен учень зможе через особистий кабінет проводити розрахунки з енергоаудиту та складати плани щодо енергоефективних заходів.

«Ми раді, що до нашого проєкту, визнаного найкращою соціальною практикою на міжнародних та європейських конкурсах, приєднуються нові учасники з інших країн, – прокоментувала директор із регіональної політики ДТЕК Енерго Тетяна Оверіна. – Ми починали з двох підручників, а сьогодні «Енергоефективні школи: нова генерація» – повноцінна освітня програма, до якої з кожним роком приєднується все більше шкіл, і відтепер не тільки в Україні. ДТЕК має великий досвід у практичній реалізації проєктів на підтримку Цілей сталого розвитку ООН, яким завжди готовий поділитися з усіма охочими країнами».
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі