ОТП Банк спрощує ведення зовнішньоекономічної діяльності для компаній

ОТП Банк спрощує ведення зовнішньоекономічної діяльності для компаній
З огляду на складності, з якими стикаються вітчизняні підприємства, працюючи з експортно-імпортними контрактами, а також при реєстрації кредитів від нерезидентів в НБУ, ОТП Банк впровадив додатковий сервіс - безкоштовні консультації для корпоративних клієнтів в режимі онлайн.

Питання можна поставити на сайті ОТП Банку, заповнивши спеціальну форму. Компетентний представник корпоративного бізнесу, що володіє експертизою в області проведення банківських операцій, пов'язаних з обслуговуванням валютних контрактів, зв'яжеться з клієнтом протягом 1-го робочого дня у зручній для нього спосіб і надасть відповіді на всі питання.

Також по кожному з сервісів, що надаються ОТП Банком в частині обслуговування операцій зовнішньо-економічної діяльності юридичних осіб, на сайті банку представлена детальна інформація, включаючи базові тарифи, перелік необхідних документів та покрокову інструкцію для оформлення операції, що дозволяє без відвідування банку ознайомитися з особливостями і параметрами таких послуг:

• Продаж іноземної валюти

• Купівля іноземної валюти

• Конвертація іноземної валюти

• Експертиза щодо експортних та імпортних контрактів

• Форвардні операції

• Кредити від нерезидентів

• Платежі в іноземній валюті

«Маючи за плечима 20-річний досвід співпраці з компаніями, що ведуть зовнішньоекономічну діяльність, у нас є чітке розуміння реальних потреб клієнтів і ми знаходимося в постійному пошуку нових технічних можливостей їх задоволення. Для нас таке спрощення - черговий крок назустріч клієнтам, що дозволяє скоротити час, який витрачається ними на оформлення договірних відносин із зарубіжними партнерами», - зазначила Ольга Байцар, начальник управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі