«Ожила спадщина» - унікальний проєкт до Дня Незалежності України

«Ожила спадщина» - унікальний проєкт до Дня Незалежності України
KHARKIV Today та видавництво «АССА» запрошують на презентацію проєкту «Ожила спадщина», що відбудеться 18 серпня, початок – о 12.00.

Учасниці події: авторка та кураторка проєкту Надія Величко, ілюстраторка Олександра Литвінова та видавчиня Світлана Фельдман.

«Жива спадщина» — друковане культурно-мистецьке візуальне видання з оригінальною конструкцією, яке містить тривимірні моделі маловідомих широкому загалу архітектурних пам’яток України.

Основна мета проєкту: актуалізація культурної архітектурної спадщини України та привернення до неї уваги молоді.

Проект привертає увагу через нестандартні конструктивні елементи, актуалізацію унікальних фізичних характеристик книжкової форми. Об’ємні моделі споруд, які розгортаються з пласких конструкцій, вражають елементами інтерактивності та мультимедійності, перенесеними до реального світу.

Книжка містить цікаві факти щодо архітектурних пам’яток, які ґрунтуються на історичних пошуках. Невимушена та дружня мова робить її цікавою саме для молоді.

Локація: м. Харків, KHARKIV Today, вулиця Мироносицька, 8
Вхід вільний.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі