Panasonic объявляет о начале продаж беспроводных наушников RZ-S500W/S300W на украинском рынке

Panasonic объявляет о начале продаж беспроводных наушников RZ-S500W/S300W на украинском рынке
Компанія Panasonic Україна оголошує про початок продажів мініатюрних бездротових навушників RZ-S500W і S300W, що забезпечують високу якість звучання, зручність повсякденного використання і надійність з'єднання з джерелом сигналу при значній відстані від нього. У моделі S300W діаметр корпусу всього 17 мм, а RZ-S500W виділяється кращою на ринку* системою активного шумозаглушення.

Подвійна гібридна технологія шумозаглушення

Навушники RZ-S500W приголомшливо звучать навіть в умовах сильного навколишнього шуму. Це стало можливим завдяки подвійній гібридної технології активного шумозаглушення. Система прямого шумозаглушення FeedForward Noise Cancelling (FF-NC) використовує розташований зовні мікрофон для отримання інформації про рівень і частотні складові зовнішнього шуму. А другий мікрофон, розташований після мембрани випромінювача, передає процесору звук практично в тому вигляді, як його почує користувач. Він використовується системою зворотного шумозаглушення Feedback Noise Cancelling (FB-NC). Саме комбінація цих двох систем дає найкращі результати, оскільки вона зменшує залежність від напрямку випромінювання джерел шуму і розширює частотний діапазон ефективного шумозаглушення. Інженери Panasonic також розробили унікальні гібридні аналого-цифрові алгоритми обробки, створивши найкращу на ринку* технологію активного шумозаглушення.

Відмінна якість звуку при розмові по телефону

Одна з найважливіших функцій смартфона - голосові комунікації. Навушники RZ-S500W і S300W в режимі гарнітури забезпечують відмінну якість звуку. MEMS-мікрофон розташований в своєрідному лабіринті всередині корпусу, що сприяє зниженню шуму від вітру. Технологія підсилення голосу, застосована у моделі RZ-S500W, доповнює можливості фірмової системи активного шумозаглушення.

Режим звуків навколишнього світу

Простий двохсекундний дотик до сенсора управління дозволяє циклічно перемикати режими шумозаглушення. У режимі звуків навколишнього світу можна чути все, що відбувається навколо, не вимикаючи музику.

Стильний компактний дизайн

Інженери Panasonic вивчили дані про будову вуха безлічі людей різного віку і рас. Завдяки цьому вони змогли створити корпус навушників, який забезпечує комфорт протягом тривалого часу. Він вийшов не тільки зручним, а й надійним, забезпечуючим клас захисту від бризок IPX4 **. Модель S300W доступна в чорному і білому кольорах, а RZ-S500W - в чорному. У комплект поставки входить футляр для зберігання і заряджання, виконаний в тон навушників.

Стабільне з'єднання

Мініатюрні навушники RZ-S500W і S300W забезпечують звучання без дратівливих короткочасних обривів зв'язку навіть в умовах складного радіооточення. Це результат підвищеної надійності Bluetooth®-з'єднання, що не погіршується і на значному (до 10 метрів) видаленні. Це досягається за рахунок збільшення корисної площі антени, що стало можливим завдяки об’єднанню модуля антени і чутливого до дотику сенсора системи управління. Приймачі навушників лівого і правого каналів незалежні, вони стабільно отримують дані від джерела і незалежно від смартфона та його операційної системи зберігають правильний стереобаланс.

Сумісність з голосовими помічниками

Навушники RZ-S500W і S300W сумісні з голосовими ассистентами (Alexa/Google Assistant ™/Siri ®). Активувати Google Assistant або Siri можна дотиком до корпусу, а Alexa - через додаток Amazon Alexa. Можливість активації Alexa дотиком буде додана пізніше***.

Panasonic Audio Connect


Безкоштовний додаток Panasonic Audio Connect**** відкриває доступ до безлічі налаштувань навушників. Наприклад, вибору рівня шумозаглушення або проникнення звуків навколишнього світу, попередньо встановлених режимів звучання і т.д. Додаток показує поточний рівень заряду батареї і навіть допомагає знайти загублений навушник.
Рекомендована роздрібна ціна RZ-S300W - 2999 грн., S500W - 4499 грн.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі