Підтверджено високий рейтинг надійності банківських вкладів КРИСТАЛБАНКу

Підтверджено високий рейтинг надійності банківських вкладів КРИСТАЛБАНКу
18 вересня 2020 року рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило високий рівень надійності банківських вкладів КРИСТАЛБАНКу на рівні «5» (відмінна надійність).

Довгостроковий кредитний рейтинг банку за Національною рейтинговою шкалою банку на рівні uaAA-, прогноз рейтингу - стабільний.

Рейтинг надійності банківських вкладів на рівні «5» (відмінна надійність) вказує на високу стабільність фінансової установи, банк вчасно розраховується зі своїми зобов‘язаннями відповідно до чинного законодавства (у т.ч. вимог НБУ), має добру репутацію.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaAA характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими або борговими інструментами.

Знак «-» означає проміжний рейтинговий рівень відносно основного рівня. Прогноз кредитного рейтингу «стабільний» означає, що зміна кредитного рейтингу протягом року є малоймовірною.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі