Pri-Num став технологічним партнером UnionPay.

Pri-Num став технологічним партнером UnionPay.
Компанія Pri-Num отримала статус технологічного партнера UnionPay і почала тестування рішення HCE.

Першим в Україні та Східній Європі, Pri-Num став партнером міжнародної платіжної системи UnionPay, надаючи нові можливості банківському сектору даного регіону.

UnionPay співпрацює з більш ніж 2300 закордонними установами та трансформує відносини з ділової співпраці у стратегічний альянс, що допомагає сприяти швидкому розвитку міжнародного бізнесу. Карти UnionPay приймаються до сплати в 179 країнах та емітуються в 61 країні.

UnionPay пропонує співробітництво установам по всьому світу і формує об’єднання за інтересами, тим самим розширюючи мережу приймання платежів і пропонуючи взаємну користь через членство.
Компанії та фінансові установи поєднують зусилля, щоб сприяти подальшій цифровізації платіжної індустрії.

Вихід на український та східноєвропейський ринок міжнародної платіжної системи UnionPay посилить конкуренцію на ринку платіжних послуг, дасть новий поштовх для підвищення рівня якості фінансових послуг, створить більш комфортні умови для безготівкових розрахунків, безконтактного приймання платежів і буде сприяти прискоренню торговельно-транспортних відносин між країнами.

З UnionPay нові можливості відкриваються не лише для банківського сектору, але і для представників роздрібної торгівлі та малого бізнесу, які зможуть залучати більше клієнтів, пропонуючи рішення UPI (UnionPay International).

У співпраці з UnionPay, команда Pri-Num прагне розробляти спільні інноваційні платіжні продукти, забезпечуючи партнерів беззаперечними перевагами над конкурентами та сприяючи їхньому розвитку, в контексті інтеграції у світову фінансову систему.

“Ми прогнозуємо цій партнерській угоді яскраве майбутнє, де ми дамо можливість нашим клієнтам пропонувати власникам карток UnionPay сучасні та безпечні платіжні сервіси.

У співпраці з лідером банківського ринку, ми плануємо надавати окремим банкам і цілим країнам можливість стати частиною платіжної екосистеми UnionPay.

Це справжній прорив і команда Pri-Num налаштована багато та продуктивно працювати, щоб якомога більше наших клієнтів змогли відчути всі переваги цієї платіжної системи.” — кажуть у Pri-Num.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі