Приріст кредитного портфеля фізичних осіб Ощадбанку перевищив 2 млрд грн

Приріст кредитного портфеля фізичних осіб Ощадбанку перевищив 2 млрд грн
Ощадбанк активно нарощує кредитування фізичних осіб. Так, з початку 2021 року банк збільшив роздрібний кредитний портфель майже втричі порівняно з відповідним періодом минулого року — більш ніж на 2 млрд грн. Загальний обсяг кредитного портфеля на початок липня перевищив 13,4 млрд грн.

Цього вдалося досягти в тому числі завдяки тому, що Ощад значно посилив лідерські позиції в сегментах авто- та іпотечного кредитування. Так, з початку року обсяги автокредитування збільшились вдвічі, а за іпотекою – втричі. Банк надав 3,5 тис автокредитів на суму 1,9 млрд грн та 1000 іпотечних кредитів на суму 710 млн грн. Також зростає популярність карткових кредитних продуктів Ощадбанку.

«Ми оптимізували внутрішні процеси роздрібного бізнесу і таким чином зробили отримання кредитів більш швидким та зручним для клієнтів. Спільно з партнерами банк провів перегляд автопрограм, розпочав кредитувати за державною програмою «Доступна іпотека 7%», а також запустив мережу іпотечних центрів Oschad Home. Суттєво зменшено ставки за кредитами фізичних осіб. Успіх цієї роботи підтверджується зростанням роздрібного кредитного портфеля», – зазначив Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.

У травні 2021 року Ощадбанк вшосте очолив рейтинг «50 провідних банків України 2021» за версією щорічного незалежного дослідження інформаційного агентства Financial Club.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі