Приват24 “підсадить” українців геймувати на Apple Arcade

Приват24 “підсадить” українців геймувати на Apple Arcade
В Україні користувачі Приват24 та гаджетів Apple тепер можуть без реклами та вбудованих покупок грати в понад 180 популярних ігор у сервісі Apple Arcade, якщо скористаються спеціальною пропозицією від ПриватБанку - до чотирьох місяців користування сервісом безкоштовно.

Щоб отримати 4 місяці безлімітних ігор, треба відсканувати QR-код на сторінці сайту банку https://privatbank.ua/cpa/applearcade за допомогою мобільного додатка Приват24 на своєму iPhone чи iPad. Також оформити підписку на Apple Arcade можна через Приват24: Меню → Розваги → Apple Arcade. Клієнти, які раніше скористалися безкоштовним пробним періодом Apple Arcade, зможуть грати ще 3 місяці безкоштовно.

Після завершення пробного періоду передплата продовжується автоматично згідно зі стандартними тарифами Apple Arcade. Скасувати передплату можна будь-коли в «Налаштуваннях» гаджета.

Apple Arcade - сервіс з бібліотекою ігор за підпискою для iPhone, iPad, Mac і Apple TV.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі