Приват24 запустив сервіс заохочення відповідальності дітей “Зробив - заробив”

Приват24 запустив сервіс заохочення відповідальності дітей “Зробив - заробив”
Приват24 запустив перший в Україні сервіс заохочення відповідальності дітей та юнаків “Зробив-заробив”, який дозволяє батькам заохочувати дітей матеріально за виконання завдань, що не входять в іх звичайні обов'язки.

Новий сервіс вже працює у оновленій версії мобільного Приват24. Щоб користуватися “Зробив-заробив”, дитині треба мати платіжну Картку Юніора. “Зробив-заробив” працює просто: один з батьків у своєму Приват24 ставить завдання для дитини з пропонованого сервісом списку чи вигадує сам, визначає термін та ціну за виконання. Можна створювати разові чи періодичні завдання з будь яких категорій - від навчання до домашніх справ.

Коли дитина заходить у свій Приват24, вона бачить всі завдання та у разі їх виконання підтверджує у додатку чи додає фото гарних результатів. Якщо батьки приймають виконання завдань у визначений термін, дитина отримує гроші від батьків на власну Картку Юніора.

Програма фінансової грамотності ПриватБанку на сьогодні об'єднує понад 710 000 школярів, які користуються карткою Юніора та навчаються заощаджувати й накопичувати кишенькові гроші, користуватися банківськими послугами та мобільним банком Приват24. Також Картка Юніора дає можливість безкоштовно проходити навчання в школі фінансової грамотності ПриватБанку, брати участь в інтерактивних акціях і всеукраїнській фінансовій олімпіаді.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі