ПриватБанк підтримує програму "Доступні кредити 5-7-9%" заради розвитку підприємництва та мікробізнесу

ПриватБанк підтримує програму
ПриватБанк виступає проти ідеї згортання або скорочення державної програми "Доступні кредити 5-7-9%", яка на сьогодні є однією з найбільш ефективних та реально працюючих програм підтримки підприємництва з боку держави. Про це заявив керівник дирекції по роботі з бізнес-клієнтами ПриватБанку Євген Заіграєв.

За його словами, прозорі умови програми та активна її підтримка найбільшими банками в складний ковідний період розвитку економіки допомогли малому бізнесу вижити та зберегти робочі місця, а сьогодні - програма сприяє активному відновленню економіки, стимулює розвиток сегменту мікро, малого та середнього бізнесу і створення нових бізнесів.

"Вперше держава надала реальну підтримку підприємцям через незалежний й ефективний механізм банківської системи, що виключило корупцію, забезпечило доступність допомоги та стимулювало розвиток сегменту МСБ. Завдяки програмі "5-7-9%", вперше за багато років, в Україні відбулось значне зростання кредитних портфелів МСБ, що означає зростання бізнесу у цього сегменту клієнтів та поступове виведення його з тіні. В свою чергу банки почали конкурувати за клієнтів не ціною, а сервісом, ефективністю процесів та доступністю, що йде на користь кінцевому споживачу. Ми бачимо, що більше половини заявок на кредити бізнес бере на свій розвиток, а значить - на розвиток всієї економіки", - зазначив Євген Заіграєв.

Концентруючись на реальній підтримці бізнесу - кредитуванні інвестиційних проектів та стартапів, ПриватБанк не підтримує заяви колег щодо можливого скорочення програми, та вважає що конкурентна боротьба на банківському ринку повинна вестися методами, які не заважають розвитку бізнесу та економіки.

____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі