ПриватБанк продовжує кредитування підприємців за державними гарантіями

ПриватБанк продовжує кредитування підприємців за державними гарантіями
ПриватБанк продовжує кредитування підприємців та МСБ за програмою державних гарантій. Як повідомив керівник Дирекції обслуговування бізнес клієнтів ПриватБанку Євген Заіграєв, чергова сума в рамках програми у розмірі 2 млрд грн виділена банку урядом 2 грудня.

Завдяки участі у проекті, бізнес-клієнти ПриватБанку, які підходять під критерії, затверджені Постановою Кабінета Міністрів №1151 від 25.11.2020, зможуть отримувати фінансування з частковим забезпеченням державними гарантіями без додаткової застави або з додатковою заставою, а також для покупки основних засобів у кредит з авансом від 10% (крім несільскогосподарського обладнання).

Кредитування під державні гарантії можна також поєднувати з фінансуванням за програмою «доступні кредити 5-7-9%». З початку 2021 році ПриватБанк профінансував майже 30 тисяч бізнес-клієнтів на загальну суму 12 мільярдів гривень.

Подати заявку на отримання фінансування з частковим забезпеченням державними гарантіями можна на сайті Приватбанку
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі