Робота в режимі карантину: ефективні інструменти

Робота в режимі карантину: ефективні інструменти
Провайдер е-документообігу EDIN постійно стежить за найактуальнішими новинами. Сьогодні важливою темою є впровадження карантину в Україні, багато компаній перейшли на робочий режим поза офісом. Проте зберігати належну комунікацію зі співробітниками та клієнтами необхідно. Саме тому ми підібрали для вас список інструментів, які допоможуть вести ефективну бізнес-комунікацію.

Як ставити задачі?

Monday.com - підходить для планування та відстеження прогресу проектів з урахуванням використаного часу.

Trello - безкоштовне рішення для роботи усією командою. Дозволяє відстежувати дедлайни, ставити та обговорювати завдання.

Notion - до сервісу входить проста CRM-система, списки завдань та їх моніторинг.

Kompass.com - допоможить сформувати базу потенційних клиєнтів і замовників на майбутнє.

Як спілкуватися?

Google Meet - дозволяє проводити відеоконференції з 250 учасниками та стрімити для 100 000 чоловік, а самі зустрічі можна записувати на Google Drive.

Slack - дає можливість окрем спілкуватися за тематиками з різними командами та окремими учасниками, має голосовий зв`язок та інтеграцію з Dropbox та Google.

Telegram - універсальний додаток, який можна використовувати як чат та голосовий зв`язок. Дозволяє знімати відео. Доступний як на комп`ютер, так і смартфон.

Як дотримуватися таймінгу?

Toggl - дозволяє відстежувати час, який витрачений на виконання задач, та планування їх у календарі.

Yaware - українське рішення, яке дозволяє контролювати робочий час колег та оцінювати ефективність роботи співробітників.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі